Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a rajzolt...

Mi a véleményetek a rajzolt szemöldökömről?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 19. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Na,ez pl egy facebook ismerősöm által posztolt(nyilván levágtam a kép 90%-át) HALÁLOSAN KOMOLYAN GONDOLT,több mint 200 like-os kép... Ezek után van még bárki,aki leszólná a kérdezőét?! Remélem nincs! És lehet,hogy még a jobbik fajtát linkeltem. Manapság tucatjával jönnek szembe velem az utcán ilyen szemöldökök.

De majd mindjárt jönnek a bölcsek,és megmondják,hogy a kérdezőé természetellenes,csúnya,amit linkeltem az meg szép,natural... :D

19/L voltam újból. :)

2016. máj. 20. 06:14
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Bocsi,még egy utolsót,én inkább a tusvonaladba kötnék bele. Elöl,középen még oké,de ahogyan a végét megoldottad szerintem nem valami szép.

[link]

Szerintem ez a kicsit felfelé ívelő,fokozatosan elvékonyodó mutat szépen.

2016. máj. 20. 06:22
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen jó, nem estél át a ló túloldalára :)
2016. máj. 20. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
17%

#11 a kérdezőé pont ugyanannyira természetellenes,mint a linkelt képeden a csajé,csak vékonyabbra van húzva...ugyanúgy majmolni próbálja a mai divatot mindkettő,ahelyett,hogy kicsit egyedibbek próbálnának lenni.De a tinik már csak ilyenek,ezért is utáltam tininek lenni,mindenki mindenkit majmol.

Ezt az őrületet tuti Cara Delevigne szemöldöke indította: [link]

Amit egyébként nem értek,mert a formája szép(és a csajszi is),de olyan dús,mint egy ősemberé:D Férfin jobban állna...

20L

2016. máj. 20. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14, te milyen divatról beszélsz? Ez nem egyediség kérdése. Olyan nincs, hogy divatos szemöldök, mindenkinek más vastagság és forma áll jól. Az más kérdés, hogy mostanában egyre többen sminkelik a szemöldöküket, több kevesebb sikerrel. Egy szépen kihúzott szemöldök rengeteget tud dobni az arcon. A #11-es által linkelt ocsmányság és a kérdező szemöldöke között pedig óriási külöbség van, az övé igényes és precízen el van satírozva. A másik egy hányadék. Cara Delevinge meg nem tudom hogy jön ide, előtte is létezett szemöldökceruza, ráadásul az övé teljesen más stílusú mint a kérdezőé.
2016. máj. 20. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szép!
2016. jún. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!