Na,ez pl egy facebook ismerősöm által posztolt(nyilván levágtam a kép 90%-át) HALÁLOSAN KOMOLYAN GONDOLT,több mint 200 like-os kép... Ezek után van még bárki,aki leszólná a kérdezőét?! Remélem nincs! És lehet,hogy még a jobbik fajtát linkeltem. Manapság tucatjával jönnek szembe velem az utcán ilyen szemöldökök.
De majd mindjárt jönnek a bölcsek,és megmondják,hogy a kérdezőé természetellenes,csúnya,amit linkeltem az meg szép,natural... :D
19/L voltam újból. :)
Bocsi,még egy utolsót,én inkább a tusvonaladba kötnék bele. Elöl,középen még oké,de ahogyan a végét megoldottad szerintem nem valami szép.
Szerintem ez a kicsit felfelé ívelő,fokozatosan elvékonyodó mutat szépen.
#11 a kérdezőé pont ugyanannyira természetellenes,mint a linkelt képeden a csajé,csak vékonyabbra van húzva...ugyanúgy majmolni próbálja a mai divatot mindkettő,ahelyett,hogy kicsit egyedibbek próbálnának lenni.De a tinik már csak ilyenek,ezért is utáltam tininek lenni,mindenki mindenkit majmol.
Ezt az őrületet tuti Cara Delevigne szemöldöke indította: [link]
Amit egyébként nem értek,mert a formája szép(és a csajszi is),de olyan dús,mint egy ősemberé:D Férfin jobban állna...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!