Ha nem mosom le a szemöldökceruzat a szemöldökömről akkor mi lesz? Káros lehet?
Figyelt kérdés
Muszaj lemosni,ha nem mosom lehet valami bajom tőle?2018. jan. 9. 21:17
1/5 anonim válasza:
Hogy bajod lenne-e tőle, azt nem tudom, de a sminket alapból mindig le kell mosni. Javaslom hogy a szemöldöködről is mosd le éjszakára. Ha alszol, tuti elkenődne amúgy is. De ha esetleg nincs kedved mindig a szemöldököddel bajlódni, és elmúltál már 18 éves, csináltathatsz szemöldöktetoválást. 5-6 évig megmarad, csak utána kell újra megcsináltatni.
2/5 anonim válasza:
En neha nem mosom le. Szep nagy pattanasokat tud okozni a szemoldok szalak kozott, ami eleg ronda...
3/5 anonim válasza:
Ahogy az előző írta jól be tud gyulladni tőle a bőr főleg ha olcsó sminkről van szó. Másrészt meg a szemöldököt alapjáraton roncsolja a ceruza, ne csodálkozz ha esetleg kihullik a fél szemöldököd egy hét után
4/5 anonim válasza:
Nem egy hét után fog kihullani a szemöldököd, hanem ha rendszeresen hónapokig/évekig fested.
Mivel nekem a szemöldököm nagy része rajzolt, ezért van, hogy én se mosom le, hogy reggel könnyebben meg tudjam rajzolni. De ez ritka. Bajom eddig még nem volt tőle, de ez nem azt jelenti, hogy nem káros. Egyébként én is inkább a por vagy zselé állagú termékeket ajánlanám inkább, talán azok kíméletesebbek.
5/5 anonim válasza:
Aki nem mossa le annak hogy marad fent arcmosas kozben? Akkor nem folyik el a viztol/arctisztitotol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!