Tudnátok nekem mondani olyan szemöldökceruzát, ami nem kopik le 1 nap?
Figyelt kérdés
Az Essence szemöldökceruza nálam nem vált be. Amikor használtam is már olyan 3 óra hossza után lekopott.2016. jún. 3. 19:16
1/6 anonim válasza:
A port nem próbáltad,nekem az tartósabb.
2/6 anonim válasza:
Nem akarok off-topikozni,de ha zavar a dolog,akkor smink-tetoválás nem jöhet szóba esetleg?
3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam már sminktetoválásra, de tartok attól hogy rosszul csinálnák meg, egy normálisabbra meg nincs pénzem. Még is milyen szemöldökport tudnál ajánlani? Mert én eddig akármelyik DM-be vagy Rossmann-ba mentem sehol nem láttam szemöldökport, és szemöldökecsetet sem.
2016. jún. 3. 19:30
4/6 anonim válasza:
En sima barna szemhelypudert hasznalok es a mullerben vettem ecsetet
5/6 anonim válasza:
Az első nap mindegyiknek le kell jönnie,ugyanis sminkben nem alszunk. Kizárt hogy lekopjon 3 óra múlva,max ha dörzsölöd. Én a Rimmel "Hazel" árnyalatát használom,az Essence vagy túl sötét,vagy nagyon fakó.
6/6 anonim válasza:
Én a Catrice szemöldökfilcére esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!