A szüleim nem engedik, hogy megborotválkozzak, mit tegyek?
Igen, ez az általánosan elterjedt nézet, és így is gondolná az ember.
Én azonban egy szakértőtől azt hallottam egy tévéműsorban, hogy valójában nincs így, csak mivel amikor az ember elkezd borotválkozni, épp abban a korban van, amikor a szőre is egyre erősödik, s valójában ezért tűnik úgy, hogy a borotválkozás okozza. Amúgy azt mondták ebben a műsorban, hogy nem.
Szerintem hallgass a szüleidre, s várj még pár évet. A borotválkozás onnantól napi nyűg lesz, ha nem akarod meghagyni a szakállad. Ha rám hallgatsz, nem sietsz elérni ezt a kort.
phu..Hát 16 évesen,szőrös lábbal,meg hónaljjal nem lehet kellemes dolog strandra menni.És esetleg gyanta,szőrtelenítőkrém, epilátor??Mondjuk az tudhatnék,hogy minél jobban ellenzik a dolgot,annál jobban fogod akarni,és annál kevésbé fog érdekelni a véleményük.
Én a helyedben vennék magamnak,és megcsinálnám.Tél van, nem fogják letaperolni a lábadat,és a hónaljadat,és gondolom télen nem nagyon jársz ujjatlanban,és rövid gatyában..:)
ja,most fiú vagy,vagy lány?:D
mert ha fiú,akkor...uu úgyis meg fog erősödni,amúgy meg a borotvától NEM erősödik..Tapasztalatból mondom..Megveszed magadnak,aztán leborotválod a pofid.Amúgy szerintem a férfiakon a pihék nagyon undorítóak,és sokkal helyesebb,ha le van borotválva,és szerintem aranyos,ha látszik,hogy borotválja.
mond meg nekik hogy ez az ápolt külső része.
egyépként meg ha már leborotváltad mit tudnak tenni?
de komolyan lesz egy kis vita de szerintem ilyen korba már nyugotan legyél önálló
utánna a szüleid is mondhatnak bármit nem lesz értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!