Két barátnőm szerint b--zis a pasim. Szerintetek is? Kép lent.
Figyelt kérdés
ttp://kepfeltoltes.hu/100612/P1010077_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2010. jún. 12. 16:59
22/27 anonim válasza:
sztem nem bu.zis ,csak ez a beállás kicsit vicces:d
a szemöldöke meg ojan nemistudom :)
23/27 anonim válasza:
Kitettél magadról egy képet, hogy véleményt kaphass a csajoktól???
Jó trükk...
24/27 anonim válasza:
Az utóbbi válaszadó jó helyen keresgél. Lehet magáról kért véleményt a srác, de lehet, hogy a fiújáról:) Nem ő a homár, te vagy az!
25/27 anonim válasza:
nem bu.zis, bár nekem nem az estem :)
27/27 anonim válasza:
mármint azt terjesztik hogy meleg? bárszerintem manapság ennek a szónak teljesen más értelme lett ahogy észrevettem az elnőiesedett férfiakat illetik vele nem konkrétan a melegeket hanem inkább a metrosexuális pasikat akik csücsörítve és szemöldökfelhúzva pózolnak fehér napszemüvegben.( és az a szomorú hogy ezek a pasik bántják legjobban a melegeket amikor a melegek között van olyan akire ránézel és elolvadsz mert olyan férfias. ők meg inkább mondhatóak félresikerült lányutánzatnak:P) ha te így szereted a pasidat akkor szard le a barátnőid véleményét vagy megszokják vagy megszöknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!