Barátnőm szerint csak a barna szemű lányok a szépek, nincs más. Példa: Odetta Yustman. Írnátok olyan szépséget, akinek világos szeme van, hogy meggyőzem őt?
Úgy láttam, hogy ide szoktak ilyen jellegű kérdéseket feltenni.
Odetta Yustman szerintem is gyönyörű!
De nem értek egyet a barátnőmmel, aki szerint csak a barna szemű lányok a szépek!
Szerintem pedig egy szép zöld vagy kék szem sokkal szebb, mint a barna. A barnából is csak az a mély barna a szép, a sárgás barna nem tetszik.
Színésznőt, sztárt nem tudok neked mondani, ugyanis sokan szépek, de gyönyörűnek egyiket sem mondanám. A photoshop sok mindenre képes.
Nekem zöld, barátnőmnek természetesen barna :)
Köszönöm a neveket, azért még nézek modelleket is, valami ismeretlen szépségeket esetleg tudtok írni?
Olyan dinka a barátnőm, nekem speciel a zöld jobban tetszik, mint a barna, de a barna is tetszik.
nincs facebook-m.
Miért? :)
Én is amondó vagyok, hogy mindeki lehet szép világos és sötét szemmel is. A barátnőm picit el van szállva, mert tényleg szépek a szemei, szét sötétbarnák, olyan mandulásak. De hát akkor is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!