Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Barátnőm szerint csak a barna...

Barátnőm szerint csak a barna szemű lányok a szépek, nincs más. Példa: Odetta Yustman. Írnátok olyan szépséget, akinek világos szeme van, hogy meggyőzem őt?

Figyelt kérdés

Úgy láttam, hogy ide szoktak ilyen jellegű kérdéseket feltenni.

Odetta Yustman szerintem is gyönyörű!

De nem értek egyet a barátnőmmel, aki szerint csak a barna szemű lányok a szépek!

2011. ápr. 2. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hayden Panettiere

[link]

Sarah Michelle Gellar

[link]

Emily Deschanel

[link]

Zoey Deschanel

[link]

Reese Witherspoon

[link]

Nicole Kidman

[link]

Christina Aguilera

[link]

Candice Accola

[link]

2011. ápr. 2. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Az eddig említettek közül valóban senki sem versenyezhet Odette-tel. Anno feltettem itt egy kérdést, miszerint ki a szebb: Megan Fox vagy Odette Yustman?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Az eredmény önmagáért beszél...

2011. ápr. 2. 19:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Jane Birkin

[link]

Anna Karina

[link]

Marion Cotillard

[link]

Ismeretlen lányok:

[link]

2011. ápr. 2. 19:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, Odette tényleg gyönyörű, ezt el is ismerem! Nekem ő jobban tetszik, mint Megan.
2011. ápr. 2. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg Odette túlságosan fel van kapva.

Szépnek szép, de én nem vagyok elájulva tőle. Nála sokkal-sokkal szebb nők is vannak.

Igen, sminkkel, retusálva szép:

[link]

Kevés sminkkel, retus nélkül, nem csúnya, de ezernyi hasonló lány van, és 100%, hogy nem fordulnék utána az utcán:

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 2. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Odette Yustman egyáltalán nincs felkapva, kiváltképp Megan Fox-hoz képest. Talán ez azért van, mert ő már férjes asszony, nincsenek allűrjei, botrányai, leszbicsókjai stb.

Egyébként pedig mindenkiről készülnek jobb és rosszabb fotók, Odette-nél ez az arány kb. úgy néz ki, hogy 90 jó fotó, 10 kevésbé jó.

2011. ápr. 2. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Ezek nem rosszabb fotók, nem csúnya rajtuk (nem is szép), de direkt olyat kerestem, ami nem valami sztár partyn készült vagy vörös szőnyegen, ahol ugye mindenki szép és jól néz ki. Alig találtam olyan képet, ami természetesebb közegben készült volna.

Továbbra is azt gondolom, hogyha velem szembe jönne, nem nézném meg. Nincs benne semmi különleges.

Megan Fox-ért se vagyok oda, de ő legalább sokkal karakteresebb és nem veszne el a tömegben.

2011. ápr. 2. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én kék szeműként sosem mondanám egy barna szemű barátnőmnek, h csak a kék szemű lányok a a szépek, és kész. :/
2011. ápr. 2. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:

azért mondja mert ő is barna szemű.

szerintem a legszebb szemek a zöld, kék, de szerintem nem csak a szem színe a lényeg, hanem a szempillák, a szem vágása stb..

a barna szép, naturális, a zöld különleges, a kék szemben " el lehet veszni"

2011. ápr. 2. 23:12
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy még írtatok. A barátnőm teljesen oda van a szemeiért. Picit idegesít, hogy nem tudom neki "bebizonyítani", hogy bizony világos szemű szuperszépség is létezik.

:(

Annyira elegem van belőle!

2011. ápr. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!