Fogadjam el, vagy tegyem tovább ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 hónapja voltam fodrásznál, és persze nem úgy vágta le a hajamat, ahogy kértem. így nagyon nagyon rövid lett. Ezért azóta folyamatosan felkötöm. Szerintetek fogadjam el, és legyen leengedve is, vagy kössem fel addig, amíg meg nem nő?
21L
2018. ápr. 1. 22:48
2/4 anonim válasza:
Szia!
Esetleg egy képpel tudnád prezentálni, hogy melyik hogy áll?
3/4 anonim válasza:
Szerintem fogadd el, egész gyorsan hozzá lehet szokni :) Nekem 3 éve cseszte el fodrász a hajamat, nem úgy vágta a frufrut, ahogy szerettem volna (szerencsére 2 hét alatt lenőtt normálisra, aztán már magam vágtam), és váll alá vágott, holott én váll alá érőt kértem... :D
4/4 anonim válasza:
Fogadd el! Ez csak haj, majd visszanő. :) Addig is próbálhasd, hogy ezzel a hajjal milyen frizurák állnak jól, lehet a végén megszereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!