Melyik lehet az a parfüm, ami a régi wu2 sampon illatára hasonlít?
Tudom, fura a kérdés, de már másodszorra érzem máson, és annyira tetszik, megőrülök. A napokban egy elegáns nőn éreztem a villamoson, de nem mertem megkérdezni.
Évek óta kutatom ezt az illatot, pafümériákban szaglászva, de még nem bukkantam rá.
Van ötletetek?
Ma voltam a douglas parfümériában, és nekiszegeztem az eladónak a kérdést, aki először furán nézett, majd egy idősebb kolléganője segítségét kérve a harmadik próba után a Lancome Poéme illatot mutatták, papírcsíkon haza is hoztam.Hát nem tudom. Valami valóban emlékeztet kicsit, de szerintem nem ezt éreztem. Tudom, hogy bőrön más, mindenkién. De amikor asszociálok az illatra, egy az egyben a régi nagy tégla alakú wu2 sampon a '80-as évekből.
A poéme is emlékeztet, de már egyre biztosabb, hogy nem ezt éreztem. A modern új illatok közt nem is keresgélek, mert mikor először éreztem, annak több mint 10 éve is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!