Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lehet az a parfüm, ami...

Melyik lehet az a parfüm, ami a régi wu2 sampon illatára hasonlít?

Figyelt kérdés

Tudom, fura a kérdés, de már másodszorra érzem máson, és annyira tetszik, megőrülök. A napokban egy elegáns nőn éreztem a villamoson, de nem mertem megkérdezni.

Évek óta kutatom ezt az illatot, pafümériákban szaglászva, de még nem bukkantam rá.

Van ötletetek?

#illat #parfüm #illatszer #különleges parfüm illat
2018. márc. 30. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
issey miyake l'eau de issey... az olyan dinnyés friss valami illat ? Anyukám használta régen azt a sampont is meg azt a parfümöt, mert dinnyés illata volt... De ez most nem 100 %
2018. márc. 30. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megillatolom, mert nem ismerem, hátha ez az.
2018. márc. 31. 03:39
 3/10 anonim ***** válasza:
A régi Wu2 illata minden, csak nem dinnyés...
2018. márc. 31. 10:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Ma voltam a douglas parfümériában, és nekiszegeztem az eladónak a kérdést, aki először furán nézett, majd egy idősebb kolléganője segítségét kérve a harmadik próba után a Lancome Poéme illatot mutatták, papírcsíkon haza is hoztam.Hát nem tudom. Valami valóban emlékeztet kicsit, de szerintem nem ezt éreztem. Tudom, hogy bőrön más, mindenkién. De amikor asszociálok az illatra, egy az egyben a régi nagy tégla alakú wu2 sampon a '80-as évekből.

A poéme is emlékeztet, de már egyre biztosabb, hogy nem ezt éreztem. A modern új illatok közt nem is keresgélek, mert mikor először éreztem, annak több mint 10 éve is van.

2018. márc. 31. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Arra a nagy ősrégire gondoltam én is. Egyszer mintha még nagyon régen a reptéren szagolgattam a parfümöket, talán találtam hasonlót. Talán Chanel lehetett vagy valami hasonló kategóriás. Azok gyártanak ilyen "elvont" illatokat.
2018. márc. 31. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Talán ez lehet az:

[link]

A hozzászólások között többen említik a WU2-t.

2018. ápr. 1. 23:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Utánanéztem a neten, úgy látom a sicily parfümöt már nem gyárják egy ideje.
2018. ápr. 2. 06:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, én is úgy látom, de biztosan vannak még fellelhető példányok, ha annyira szeretnéd. Facebook-os parfümös csoportokban, krémmánián érdemes keresgélni, hátha valakinél van eladó, esetleg 5-10 ml kiadó.
2018. ápr. 2. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Burberry The beat Edt!! Mintha wU2-t használtam volna tusfürdő helyett :))
2018. ápr. 3. 21:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Komolyan? De jó! Nem ismerem az illatot, utána is nézek!
2018. ápr. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!