Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti tesztek a samponba, balzsam...

Ti tesztek a samponba, balzsamba illóolajat? Ha igen mennyit? Illatosító olaj? O. O

Figyelt kérdés
Mostanság áttértem a nature dolgokra :D a samponomat is lecseréltem amolyan ,,semlegesre", de jó összetevőjűre.A gáz az,hogy semmi illata nincsen szinte, mert nem tartalmaz parfümöt,ezért gondoltam feldobom valamivel.Hány csepp illóolajat kéne rakni hány ml-hez?Jah és... illatosító olajat(tehát ilyen parfümös cuccost) lehet samponba rakni?Vagy inkább nem kéne? :D

2012. júl. 23. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Fodrász vagyok, de ezzel a kérdéssel jól megfogtál :D

Én a te helyedben nem tennék bele, hiszen minek?

Ha nem lesz szaga a hajadnak az csak jó, a sampon is min 1 napig érződik :)

De ha én tennék bele akkor max 2 cseppet egy mosásra elegendő adagba :)

2012. júl. 23. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én teszek bele elég régóta. 1 deci samponos vízzel szoktam hajatmosni (1/5-öd sampon, 4/5-öd víz) és ahhoz szoktam 3 csepp borsmentát tenni, néha rozmaringot, a gyorsabb hajnövesztés és a kevésbé zsírosodás végett) Szerintem tegyél bele vaníliát, annak nagyon finom illata van :)
2012. júl. 24. 08:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen^^.
2012. júl. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!