Nekem miért nem hat a ricinus olaj? Nektek mennyi idő alatt és mennyit nőtt a hajatok 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
kb 1 hónapja használom a ricinus olajat hajnövekedésre de semmien tapasztalatot nem láttam,csak átlagosan nő a hajam 1 hónapba 1 cm.! de sokaknál olvastam hogy 1 hónap alatt van akinek 8cm nőtt a haja,nektek mennyi idő alatt nőtt 1 hónap alatt?2012. júl. 23. 12:54
1/5 anonim válasza:
1 hónap alatt 8 centi tuti kamu. Max 2-t nő tőle. Egyébként sokat számít a belsőrásegítés is. magyarul, sok vitamin:)
2/5 A kérdező kommentje:
aha,értelek.:)köszi
2012. júl. 23. 21:01
3/5 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos h kamu a 8 cm, ha tegyük fel h valki egészséges életmódban él, sok vitamint szed, sok gyümölcsöt eszik, és rendszeresen használja a ricinus olajat akkor teljességgel lehetséges.:) hetente 2 szeri hajmosásnál kell használni.:) és igen lehet h valakinek csak 1 cm nő a haja, de akkor valamit nem ól csinálsz szerintem, vagy nem elég sokszor vagy nem a megfelelő pakolás formájában használod vagy nem hagyod elég ideig hatni a pakolást.:// amúgy én nem csak azért használom hanem azért is mert fényesebb és puhább lesz a hajam, neked ezek a jelek sem jelentkeznek? ://
4/5 A kérdező kommentje:
de voltak jelek szép tőle a hajam meg minden,én heti 1x használom sokan azt mondták így kell,meg nem is akarom annyira pocsékolni.És am mikor mivel keverem van mikor tojással van mikor simán ráteszem a hajamra és van mikor étolajjal,vagy nagy ritkán ha más nincs akkor hajpakolással.De én inkább azért használom hogy nőljön a hajam,és nem a fényesség miatt..:/// köszike a válaszod! :)
2012. júl. 26. 13:19
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!