Tudok olyan webshopokat mondani, ahol minőségi kozmetikai termékeket lehet kapni (viszonylag) jó áron?
Figyelt kérdés
parfüm, sampon, testápoló, BB krém, vichy termékek, ilyesmikre gondolok2012. aug. 29. 09:35
1/4 anonim válasza:
Persze. www.amway.hu
Ha számodra a középszar kategóriájú Vichy termékek már minőséginek számítanak, akkor tudom javasolni az itt kapható Beautycycle kozmetikai termékcsaládot. A Vichynél lényegesen jobb minőség, és árban olcsóbb, mint az Avon. Vannak itt azonban valódi csúcsminőségű termékek a minőségükhöz képest nagyon jó áron.
2/4 A kérdező kommentje:
benne vagy a piramisban, ha jól sejtem..
2012. aug. 30. 10:43
3/4 anonim válasza:
Piramisban nem vagyok benne. Saját vállalkozást meg nem hirdetek itt :)
4/4 Rékus83 válasza:
én tőlük rendelek, nagyon megvagyok elégedve velük:
www.emanufaktura.hu
igaz nem vichy és társai,és sminkek, parfümök nincsenek, de nincs is teletömve minden szintetikus szarral, természetes cuccok és árban is elég baráti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!