Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nőies?

Hogyan legyek nőies?

Figyelt kérdés

Mikor nőies egy nő? Nekem eléggé fiús alkatom van, magas vagyok, szélesebb a vállam mint a csípőm és az elvártnál jóval kisebb mellem, fenekem van. Mit kéne tennem? :(

16/L

2018. márc. 25. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Mivel még lánykorban vagy, nem leszel nőies, akármit is csinálsz :)

Nem bántásból, de ez tényleg így van. Se az arcod, se a testalkatot nem olyan még, mint egy nőé, se a viselkedésed. De ez így van rendjén, majd az évek folyamán kialakul.

"elvártnál jóval kisebb" Milyen elvártnál? Senki nem vár el semmit. Mindenkinek más tetszik, más jön be. Próbáld meg elfogadni magad, ezzel kezd szerintem. Senki sem egy-egy testrészedre fog fókuszálni, hanem az összhatásra. Ezen pedig öltözködéssel, igényességgel és magabiztossággal sokat javíthatsz.

2018. márc. 25. 13:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Más lányok már 13 évesen tiszta nők. :/
2018. márc. 25. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert van rajtuk 5 kiló smink és ribis ruhákban járnak, nagyon nem nők..
2018. márc. 25. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt én is megtudnám tenni de valahogy sose sikerül, hogy én is olyan szép legyek. :/
2018. márc. 25. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Először leírom azokat a sztereotipikus dolgokat amik általában nőiessé tesznek valakit:

- hosszú/hosszabb haj

- hosszú ápolt körmök

- kellemes, nőies illatú parfüm

- nőies ruhák

- smink

- szép táska, cipő

- nőies viselkedés + kisugázás

- virágminta

Természetesen rövid hajjal is lehet nőies egy nő meg rövid körmökkel is... fentebb csak egy sztereotipikus dolgot írtam le!!

Ne káromkodj,ne beszélj csúnyán. Sok lány szájából ez roppant visszataszitó

Vannak bizonyos szoknya típusok is amelyek szélesítik optikailag az ember csipőjét ami álltal az alakod kiegyensúlyozottabb lesz, nőiesebb.

Nem tudom értesz e a sminkeléshez, de ha nem, és ga gondolod nyugodtan írj nekem privát üzenetet és megbeszélhetjük hogy milyen szinű a szemed es ahhoz milyen színek állnak jól... és konkrét termék listát is tudok neked összeírni könnyen beszerezhető és megfizethető sminktermékekről.

De szerintem ha követed a sztereotipikus női felsorolásomat és hosszú lesz a hajad meg a körmöd ... stb akkor az lehet hogy nőiesebbé teszi majd a megjelenésedet.

17/L

2018. márc. 25. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Ha kérdés, hogyan légy nőies, akkor max utánzással.

Elmúltam 30, van egy 7éves lányom. Tőlem annyit lát, hogy magabiztos vagyok, ápolt a külsőm, és ízlésesen öltözöm, igyekszem mosolyogni, de nem vagyok nőies.

Ezzel szemben Ő valahogy született nő. Olyan kellemmel és el sem tudom mondani mivel rendelkezik, gyermek, de már most olyan a kisugárzása, ízlése...

Bocsi, hogy ezt mondom, de születni kell rá.

2018. márc. 25. 18:47
 7/9 A kérdező kommentje:
A saját gyerekét az ember mindig jobbnak látja mint a többit. :) Az előző válaszoló azt mondta, hogy én ennyi idősen nem lehetek nőies, akkor egy nálam még kisebb lány hogyan? :)
2018. márc. 25. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy erre születni kell, vannak bizonyos adottságok, amiken nem lehet változtatni, el kell fogadni. Persze sokat lehet javítani az összképen, de könnyű átesni a ló túlsó oldalára és nevetségessé válni. Ha valaki alkatra fiús, a gesztusai, kisugárzása nem kifejezetten nőies, mély a hangja stb akkor nevetségessé válhat magassarkúban, hosszú vörös körmökkel, szőke lobonccal. Ha valakinen nem ez a stílusa, nem szabad ráerőltetni. Ki kell hozni a az adottból a legjobbat, sok férfinak pont az ilyen alkatú nők tetszenek, sportosan elegáns stílussal szerintem kifejezetten csinos lehet valaki így is.

Nem értek egyet az első válaszolóval, egy 16 éves lány már testileg kifejlett, nem nagyon fog már tovább nőiesedni alkatilag.

2018. márc. 25. 23:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Ne már, én abban a hitben éltem, hogy még kinőhet a mellem de hát akkor nem. xd Amúgy általában cica gatyat és 2-3 számmal nagyobb polókat, pulcsikat hordok vagy nagyobb gatyát és feszülős pólót. A hajam szőkés barna és sok fekete tincs van benne.
2018. márc. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!