Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nőies?

Hogyan legyek nőies?

Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok, ami a korombeli lányok közt magasnak számít, mindenki 168 cm körüli. Illetve nem vagyok sovány sem. Kézilabdázom, konditerembe is járunk, tehát izmos vagyok. Figyelek az alakomra, és jól kajálok, tehát elhízva sem vagyok. Egyszerűen zavar, hogy minden lány olyan kis alacsony, karcsú, törékeny... én meg, mint vmi elefánt úgy érzem magam közöttük. Nem is nagyon merek pl szoknyát húzni, nehogy túl férfiasnak tűnjön a lábam. Nagyon szeretnék csinosan, nőiesen öltözködni. de nem tudom hogyan.
2014. okt. 28. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Korosztályodban?

Miért mennyi vagy? 12?

Egyébként csak 5-tel vagy több, mint a(z állítólagos) többiek, ami még csak egy fél fej sincs.

A bolhából csinálsz elefántot.

2014. okt. 28. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Orulj neki!! En is rendszeresen edzem + tomegnovelo etrendet csinalok, hogy izmot pakoljak magamra:) emiatt ne erezd magad rosszul, hiszen az izmok csak jo alakot adhatnak:)
2014. okt. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!