Hogyan legyek nőies? Vagy ez magától kialakul a jövőben? Mitől függ, hogy valakinek nőies kisugárzása van, vagy sem?
17 éves lány vagyok.
Még gyerek. Mindjárt a felnőtt kor határa lépek, de szerintem még akkor is gyerek maradok. Egyszerűen ahogy mindenki érik, én még mindig kisgyereknek érzem magam. Pontosabban kislánynak. Szégyellős kislány.
Sokan mondják, hogy aranyos vagyok, de valahogy a széptől és a nőiestől messze állok. Ha felveszek egy ruhát ami máson nőiesen mutat, rajtam akkor is kislányos. Teljesen mindegy, hogy feszülős nadrágot, vagy milyen felnőttesebb pólót, kardigánt, valahogy én gyereknek nézek ki.
Szerintem nem a ruhától lesz valaki nőies....de hogy lehetnék? Szeretem, hogy gyerek vagyok, de valahogy annyira sugárzik belőlem az, hogy én egy kislány vagyok, és nem nő.
Nem kívülről akarom elérni, nem is a belső tulajdonságaimat változtatni, hanem, hogy legyen egy NŐIES kisugázásom. Sok nő van, akinek gyerekes az arca, vagy a viselkedése, mégis NŐIES.
Ezt hogy lehet elérni? Vagy erre születni kell?
Hát, mindenem gyerekes. Az arcom nagyon,pedig önmagában szerintem nincs csúnya arcom, de kb 14 évesnek nézek ki.
A járásomról ne ebszéljünk, az borzalmas...:D
Hát remélem, hogy majd változik. Nem zavar, mert ez vagyok én, csak érdekel.:)
Szerintem sem elsősorban a ruházatban nyilvánul meg a nőiesség, hanem a kisugárzásban és a viselkedésben. Egy finom, nőies nő szerintem:
- tud viselkedni társaságban
- értelmes
- ápolt
- mozdulatai finomak, gyengédek
- járása kecses
- tekintete kifejező
- hangja kellemes
- nem használ trágár kifejezéseket
Ezek egy része adottság, másik része viszont valamilyen szintem tanulható.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát a "tanulható" része java megvan már nekem. Pont azok, amik nem tanulhatóak, azokat nem tudom elsajátítani. Ha bárki meglát egy cuki kislány vagyok. A barátnőimre én tudom mondani, hogy nőiesek. Vagy ha nem is nőies, de nem gyerekesség és nem kislányosság sugárzik belőlük...pedig néha még gyerekesebbek, mint én.
Ezért nem értem.:)
Viszont várok, hátha. Ha kell, úgyis az leszek.:)
Én is ilyen vagyok, a gondolkodásmódom talán mondható érettnek, a viselkedésem megfontolt, de szeretek hülyéskedni. De én még alacsony is vagyok.
Fogalmam sincs, mit lehetne tenni. Engem is talán néznek 14-15-nek, pedig fél éven belül töltöm a 18-at. Szuper. :D
Sminkelsz egyébként? Azzal én néha tudok annyit csalni, hogy 16-nak nézzenek. Húha! :D
Akkor látom még egy páran vagyunk így! :D
nem szoktam sminkelni. Szerintem nem áll jól nekem, másrészt meg nem is szeretem. VAlahogy a természetességet szeretem. De pont ez az, hogy a nőiességnek nem ezen kellene múlnia, hogy mibe öltözök, sminkelek, és nem is ezen múlik, de akkor a többit meg nehéz megoldanunk...lehet tényleg az idő..vagy ezt nem tudom..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!