Mi a véleményetek erről a nőről? Szimpatikus vagy nem, így elsőre? Hány éves lehet? Milyen a kisugárzása, milyennek képzelnétek?
Szép szeme van,összességében mondjuk nem egy szépségkirálynő,egy kicsit fogyhatna,úgy sokkal jobb lenne,mert egyébként megvannak benne a nőies vonások.30-40 között lehet,szimpatikus elsőre.
31/F
Ó, nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Nem számítottam erre, hogy végülis mindenki azt írta, hogy rendben vagyok, meg sokatoknak szimpi. :)
Tényleg, annyira feldobtátok már a tegnapi napomat is! Köszönöm nektek! Pont jól jött, mert álláskeresőben vagyok, és mentem pár helyre érdeklődni, hogy van-e felvétel, és mivel telve voltam önbizalommal, szerintem ennek köszönhetően is mindenhol nagyon készségesen fogadtak, láttam, hogy tetszem az embereknek. Néha elbizonytalanodom magammal, a kisugárzásommal kapcsolatban. De ez most nagyon jót tett nekem, hogy olvastam a válaszaitokat.
Az igaz, hogy tényleg fogynom kell, az utóbbi években felszedtem magamra, de már lassan egy hónapja hetente 2-3-szor járok futni, szóval fél év, és lemegy a felesleg, ha minden igaz. Azon viszont kissé meglepődtem, hogy ennyire eltaláltátok a koromat, mert az emberek általában fiatalabbnak néznek. De aztán az is lehet ám, hogy csak bókolni akarnak, és valójában koromnak megfelelően nézek ki... Na, meg az is igaz, hogy a háj, pufi arc öregít. Ezt én is így tapasztalom. Én is sokszor idősebbnek nézek olyan embereket, akiken van felesleg. Persze nem biztos, hogy nálam is ez a helyzet, lehet, hogy tényleg csak annyiról van szó, hogy most már beindult nálam az öregedés. :) Hát, ez van! Amúgy 33 múltam pár hete.
A fotó is pár hete készült, abszolút friss! :) Meg sajnos mivel nagyon fehér a bőröm, a nap korábban tönkretette, a homlokom ráncos. Nagyon hamar megpirul a bőröm, sajna. :/ Ez a fotón is látszik, a két szemöldököm között főleg. :S Szóval ez is öregít, tudom én. :(
De tervezem, hogy feltöltetem saját zsírral, az majd csökkenti valamelyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!