Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék nőies lenni de nem...

Szeretnék nőies lenni de nem merek és nem tudom hogy legyek, mit csináljak? Többi lent! 19/L

Figyelt kérdés
A velem korabeli lányok olyan intelligensek, szépek, érettek, úgy érzem, fura nekem az a viselkedés forma (kedves beszéd, fegyelem, érett gondolkodásmód, nőies járás...). Néha nekem is megy, de nem hordok mindig nőies ruhákat, inkább kényelmes sportosat, de változni akarok már unom hogy én vagyok a kis röhögcsélős szeleburdi felelőtlen lány. Lehet a multam miatt is lehet, hogy igy nevelkedtem, láttam a sok verekedést és ezen nőttem fel hogy védjem meg magam, meg mostanában is sok emberrel keménynek kell lennem. Lehet ez az oka annak hogy ilyen vagyok, de mostmár ideje ezt félretenni. Szépnek és csinosnak tartanak, igaz nem sok önbizalmam van.. Kérlek segitsetek. Mit tegyek, hogy viselkedjek, járás, öltözködés, jellem, személyiség?...
2014. dec. 20. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg csak akkor változtass, ha te is így akarod, ne vegyél fel azért egy álarcos, hogy a többieknek más legyen a véleménye. Ha szeretnél kicsit érett ebben viselkedni, akkor olvass sokat, hogy intelligens legyél, ásd bele magad valami témába, így tudsz majd miről beszélni. Ha elmész sportolni, az az önbizalmat is növeli. (Legalábbis sokan így tartják.)

Az öltözködésről:

- Hordj pl. V kivágású pólót (De nem kell, hogy mindenek ki legyen belőle!),női inget.

- Nőiesek a pasztellszínű blézerek is

- Fiatalos, de mégis lányos a világoskék farmer, magasított talpú cipő

- Hordj ékszereket! ;) Ezüst színű nyakláncot kis medállal, színes karkötőket, gyűrűt, fülbevalót.

Ha még lenne kérdésed, akkor írj pm-et, szívesen mutatok képeket összeállításokról. ;)

2014. dec. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, a gépem tehet róla. :D
2014. dec. 20. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Először a viselkedéseden változtass,légy komolyabb!

Hordj elegánsabb cuccokat!

Légy kedvesebb,mosolyogj sokat...kb. ennyi! (:

2014. dec. 20. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Már abból ahogy írsz, sem gondolnám, hogy probléma van veled.:)
2014. dec. 22. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!