Melyik a szebb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. márc. 7. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gigi szerintem sokkal szebb.
2018. márc. 7. 17:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a picinyed.

A képeken két különböző ember van.

Ritkán használom már ezt az oldalt de akárhányszor írok ki ide kérdést, te mindig itt vagy és minden válaszodból valami sötét negívitás, sértettség és elfojtott sérelem sugárzik a nők felé, amit le se tagadhatsz. :'( A saját belső mocskodat vetíted ki a téged körülvevő világra, szerintem jobb ha ezt minél hamarabb felismered.

2018. márc. 7. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gigi szebb, de szerintem egyikük se nagy szám, igaz, az alakjuk jó.
2018. márc. 7. 18:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek olyan a feje, mintha most fejelt volna le egy serpenyőt.
2018. márc. 7. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem Bella sokkal jobban tetszik.
2018. márc. 7. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik
2018. márc. 8. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi a túrót nem lehet azon megérteni, hogy egyik sem tetszik mert nem tartom vonzónak a tekintetüket??!

Ennek ellenére, válaszoltam a kérdésedre teljesen normálisan majd hozzátettem a személyes benyomásom az arckifejezésük láttán.

Erre jössz te, a nagy megmondóember, nekem esel, személyeskedsz és álpszichológiai bullshiteket kezdesz generálni. Itt akinek inkább magába kellene néznie az te vagy.

2018. márc. 8. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Oksi
2018. márc. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!