Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a szebb haj, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a szebb haj, melyik vonzóbb egy nőn?

Figyelt kérdés

Fordított ombre, azaz a hajvégek fele sötétedő haj,

[link]

[link]

vagy hamuszőke-platina ombre, azaz a hajvégek fele világosodó haj, ami nem telt színű, inkább színtelen?

[link]

[link]

2016. okt. 24. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Nekem egyik se jön be, ez már túl mesterkélt, olyan mintha elb.ta volna a fodrász. Ha egy nő nem őszül, akkor mindenképp a saját hajszíne a legjobb, ha őszülni kezd, és őt zavarja, akkor megbocsájtható. :)

De engem az sem zavarna.

2016. okt. 24. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Nekem sem tetszik az ombre, pedig nő vagyok.

Nem értem miért jó ez a haj, olyan mintha lenövése lenne az illetőnek.

Ki gondolta volna, hogy ez egyszer divat lesz...

Igazából 24 vagyok, de már van pár ősz hajszálam, így kénytelen vagyok festeni.

Szerintem is mindenkinek a saját hajszíne áll a legjobban.

2016. okt. 24. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Egyik sem tetszik :/

Ez olyan dolog, mint a köröm festés, műköröm építés. Csak a nőket érdekli.

Az ilyen haj csak "vonulni" jó, mint a hetes BMW. Olyan helyen, ahol már nem tudsz rá eléggé figyelni, csak nyűg. Ilyen kicicomázott hajú divatbabákat nem tudok elképzelni városon kívül.

2016. okt. 24. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Hát akkor én vagyok a kivétel.

Nem várom el,hogy fesse a haját és műkörme legyen a páromnak de számomra igenis vonzóbbá igényesebbé teszi a nőt.

35/F

2016. okt. 24. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Ja és 2 tetszik.

Előző voltam.

2016. okt. 24. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:

A fordított ombre nagyon nem tetszik, legalábbis az első kép az nagggyon nem. Még ezen a hipi-szupi fodrászos, mesterkélten beállított képen is tök olyan hatása van, mintha szarul festették volna be a haját, és nagyon durván lenőtt. A sima ombre még azért okés, mert ugye természetesen is hajlamosabb alul világosodni a haj, vagyis gyakoribb, legalábbis ilyen módon (ha már alul sötétebb haj, akkor inkább lowlights technológia, ha természetes hatást akarunk elérni... vagy akkor inkább a 2. képes hatás).

Nekem a hamuszőke-platina ombre tulajdonképpen tetszik, mert ez legalább vagány és nyíltan nem természetes... de érdekes módon ezen a képeken a színátmenet ezen még természetesebbnek is tűnik, mint az első fotóson.

2016. okt. 24. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Oké,igényessé teszi őt, csak éppen minden második lánynak ombre színármenetes a haja.
2016. okt. 24. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül is tetszik.
2016. okt. 24. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem egykutya, nem látok akkora különbséget. Illetve az a benyomásom, hogy 12 egy tucat csajok, akikben nincs semmi egyéniség, csak mennek a divatbirkák után.

Függetlenül attól, hogy a haja lesz az utolsó, amit megnézek rajta.

Amúgy ha most azt mondjuk, hogy az első jobban tetszik, akkor te rohansz a fodrászhoz? És akár jól áll, akár nem, olyanod lesz, mert azzal lehet jobban pasizni?

Vicces ebbe így belegondolni. :D

2016. okt. 24. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem a haj a kérdés, Hanem hogy ki van valójában a haj alatt! :) Szerintem. Nekem mindegyik tetszik. 28f
2016. okt. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!