Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a szebb haj, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a szebb haj, melyik vonzóbb egy nőn?

Figyelt kérdés

Fordított ombre, azaz a hajvégek fele sötétedő haj,

[link]

[link]

vagy hamuszőke-platina ombre, azaz a hajvégek fele világosodó haj, ami nem telt színű, inkább színtelen?

[link]

[link]

2016. okt. 24. 13:37
1 2
 11/12 anonim válasza:

Sziasztok! ;-)

Az utolsó. ..

[link]

Érdekes, szinte ugyan az a véleményem, mint a 4.-nek! :-)

"Nem várom el, hogy fesse a haját és műkörme legyen a páromnak de számomra igenis vonzóbbá igényesebbé teszi a nőt.

35/F"

De valóban ezek frizurák azt a benyomást keltik, hogy lenőtt már a haja! :-( ..kicsit igénytelennek hat..

Ha látok az utcán valakinek hasonlót, azonal az jut az eszembe, hogy "lenőtt és de kemény, hogy nem figyel oda rá!", aztán a második gondolat, hogy "ja, most ez a divat,mint a szakadt nadrág és a logó, térdeink között van az ülep rész! ".

De az ápoltság a legfontosabb szerintem és ami Neked jobban bejön!

;-)

Logikus, mert amiben jól érzed magad és kiemeli az arcod szépségét, az alakod, növeli az önbizalmad is és másabb a kisugárzásod is! ;-) :-)

Így sokak számára vonzóbb lehetsz! :-)

36/F

2016. okt. 25. 16:24
 12/12 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Nemis tudom...Nekem bejön mindkét változat,bár az tény,hogy a második változat,az egyre világosodó haj,talán egy icipicivel,de mégiscsak jobban tetszik...
2016. okt. 25. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!