Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik színésznő a szebb a 3-ból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik színésznő a szebb a 3-ból?

2017. máj. 24. 15:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Két egyforma linket küldtem!! Az egyik helyett ezt küldöm: https://www.youtube.com/watch?v=9J030tFdHw0
2017. máj. 24. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet az én véleményem nem sokat számít mert nő vagyok de szerintem egyik se kiemelkedő szépség még ennyi piperézés után sem.
2017. máj. 24. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindhárom egykutya ugymond, átlagosak, egyik sem egy nagy szépség. De ha dönteni kell, akkor 1,3,2.
2017. máj. 24. 15:13
 4/10 anonim válasza:
Azert mert a YouTube-on van 3 feliratkozo egyuttveve attol meg nem szinesznok.
2017. máj. 24. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Mira, mert rajta van a legkevesebb smink. Az elsőnek konkrétan az arcát nem látom a sok alapozótól. Amúgy ő is szép lenne, de ez a haj nem illik az arcához.
2017. máj. 24. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi ez a sorozat, vagy mi, 2 dolog jut eszembe.

1. Na ne b@@@sszatok már ki velem, hogy ezek a csajok 11.-be járnak, azaz 17 évesek..

2. Külsőre legjobban a második csaj jön be, de annyira látszik, hogy magas lovon ül, hogy ellenszenves (nem tudom, hogy megjátssza-e, vagy alapból ilyen. ) A harmadik lány gondolkodását tudnám legjobb díjazni, ha ez is szempont.

2017. máj. 24. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, nekem egyik se tetszik. Második elég brutál profilból, az orra miatt...
2017. máj. 24. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szépségversenyre érdemesebb lenne az első kettővel benevezni. De nekem a harmadik jobban bejön. Nem kedvelem a túl mű nőket így inkább tudnám a harmadikat elképzelni barátnőnek, még akkor is, ha nem olyan húú de szép az arca.
2017. máj. 24. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem szép..főleg aki a Mirát játsza, tipikus plázapitsa kacsasegg szájjal(képzelem milyen vákumot csinálhat vele,ha kinyitja)..a Larát játszónak meg csak a feje nem szimpi,olyan mint valami cherokee cipőtalp..de szeritnem ez az egész sorozat gusztustalan (csak a Dancsónak a paródiáját láttam róla),úgy látszik az Éjjel Nappal Budapestnél is van lejjebb..
2017. máj. 24. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem különösebben szép, smink nélkül talán a göndör barna lenne az.

Ja és 25-nek látszanak inkább, baromira nem hihető hogy gimisek.

2017. máj. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!