Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lány a szebb számotokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány a szebb számotokra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. márc. 14. 08:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
26%

második

26/F

2017. márc. 14. 08:11
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
Ha a kettő közül kellene vàlasztani, akkor a második, nem kérdés *-*
2017. márc. 14. 08:12
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyik sem tetszik igazán, de ha muszáj választani, akkor az első. Nála még eltudom képzelni, hogy beszélgetni is tudnánk. A második, meg szerintem kritikán aluli, kiélt fejű, aranyásó. Az ilyeneken csak röhögni tudok, semmi izgalmas nincs benne, semmi titok.
2017. márc. 14. 08:14
 4/27 anonim ***** válasza:
63%

A második egy jó nő. Az elsővel sincs nagy problémám, komoly kapcsolatra őt választanám mindenképpen.

Ezt viszont csak a fotók sugallják: simán meglenne az esély, úgy gondolom, hogy a 2.-ban kellemesen csalódnék, ha dumálnánk, az 1. meg lehet, hogy tökre kiakasztana. A látszat sokszor tényleg csal:)

2017. márc. 14. 08:20
 5/27 anonim ***** válasza:
82%
A masodik nagyon gaz, primitiv feju. Az elso normalisan nez ki, latszik, h igenyes, szepen oltozkodo, apolt no, aki kihozza magabol a legtobbet. Sokkal szimpatikusabb.
2017. márc. 14. 08:43
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

az első szerintem szebb

24F

2017. márc. 14. 08:43
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
2.
2017. márc. 14. 09:34
 8/27 anonim ***** válasza:
83%

Külsőre egyik se az esetem.

Az első tipikus átlagos csaj, lehet tök normális és kapcsolatra alkalmas, ki tudja, nem ismerem.

A második kapott egy emberes adag photoshopot, szóval ki tudja, hogy néz ki valójában. Ugyan az igaz rá is, mint az elsőre is feltehetően. A tetoválást utálom, szóval az negatívum, de nem kizáró ok, ha van ami kompenzálja benne emberileg.

2017. márc. 14. 09:50
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

Az elsőnek gyönyörű szeme van. Kicsit pufi, arcra sem 100% ideálom, de kis odafigyeléssel belőle nagyon szép nő lehet.

A második nekem nagyon mű, hiába dekoratív, nem tud megfogni.

Természetesen csakis külső alapján ítéltem, egy-egy beszélgetés pozitív és negatív irányba is változtathat a véleményen.

2017. márc. 14. 10:21
 10/27 anonim ***** válasza:
87%

Noi szemmel az elso nagyon szep lehetne kicsit vekonyabban es egy jo hajvagassal.

A masodik tul sok :D Valahol a ketto kozott van szerintem egy tipikus szep lany aki sokaknak tetszik.

2017. márc. 14. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!