Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőn kicsit sok az "anyag" pedig normálisabbnak tűnik
Második csinosabb, bár szilikongyanús, és pláza 3,14csának tűnik, de akkor is kívánatosabb.
Egyik sem, az első egy kis malacka, a második meg egy felfújt mellű lotyónak sminkelt cicus.
Szolíd, okos nőkből nem lehet választani?
Bírom ezeket a hülye kifogásokat.
Melyik nő a szebb? = Melyiket dugnád meg inkább ha választani KELL.
Erre az emberek fele elkezd totálisan elbeszélni a témától, miközben a hájfétisű férfiakat leszámítva mindenki a másodikat dugná meg.
MELYIK NŐ A SZEBB?
A MÁSODIK.
Vagy ha te TÉNYLEG, ŐSZINTÉN, A KETTŐ KÖZÜL az elsőbe dugnád bele a farkad inkább, akkor mondd hogy az első. De csak akkor!
Muszáj össze-vissza beszélni ezen kívül? Személyiségről, meg ilyenekről? Az egy másik dolog, nem tartozik ide.
A második egy műnő? Igen, rohadtul. Nekem sem az esetem sem ő, sem úgy általában ez az egész plázacicás beállítás. De attól még a kettő közül ő a jobb nő.
A 2.-nal az a szemoldok! Istenem,de formedveny, mintha egy 8 eves mazilta volna oda zsirkretaval.
Na de hat a valsszokbol latszik, h o az idealis, ilyen a szexi, a vonzo. Olyan jo, h nekem mar ninvs ilyen gondom,h ki jobb no, kit dugnal meg, jaj, nemolyan vagyom, m a 2-es, mostmilesz, m boldog parkspcsolatban elek sok-sok eve es csak nevetek a sok buta trenden, a kacsasxajon, a brutalszemoldokon,a pucer bokan decemberben, a kifakukt nonfi tetkon, a narancsdargara szolizott fejeken, gagyi seggig ero pothajakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!