Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lány a szebb számotokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány a szebb számotokra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. márc. 14. 08:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Mindkettő förtelem.
2017. márc. 14. 10:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Elsőn kicsit sok az "anyag" pedig normálisabbnak tűnik

Második csinosabb, bár szilikongyanús, és pláza 3,14csának tűnik, de akkor is kívánatosabb.

2017. márc. 14. 11:38
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
Az első dagadt tehén, a második ronda műnő.
2017. márc. 14. 11:46
 14/27 anonim ***** válasza:
Lehet a second handem a második. ;)
2017. márc. 14. 11:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Mindkettő,az elsőnek csupán le kellene adnia pár kilót, kicsit formásodni, arcra számomra teljesen rendben van.
2017. márc. 14. 12:06
 16/27 anonim ***** válasza:

Egyik sem, az első egy kis malacka, a második meg egy felfújt mellű lotyónak sminkelt cicus.

Szolíd, okos nőkből nem lehet választani?

2017. márc. 14. 12:10
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

Bírom ezeket a hülye kifogásokat.

Melyik nő a szebb? = Melyiket dugnád meg inkább ha választani KELL.

Erre az emberek fele elkezd totálisan elbeszélni a témától, miközben a hájfétisű férfiakat leszámítva mindenki a másodikat dugná meg.

MELYIK NŐ A SZEBB?

A MÁSODIK.

Vagy ha te TÉNYLEG, ŐSZINTÉN, A KETTŐ KÖZÜL az elsőbe dugnád bele a farkad inkább, akkor mondd hogy az első. De csak akkor!

Muszáj össze-vissza beszélni ezen kívül? Személyiségről, meg ilyenekről? Az egy másik dolog, nem tartozik ide.

A második egy műnő? Igen, rohadtul. Nekem sem az esetem sem ő, sem úgy általában ez az egész plázacicás beállítás. De attól még a kettő közül ő a jobb nő.

2017. márc. 14. 13:24
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Női szemmel is a második a szebb, mert manapság mindenhonnan azt hallod, hogy így KELL kinézni, hogy szépnek tartsanak. Mondjuk én elfogadom, hogy abszolút nem hasonlítok erre az ideálra és ezáltal kb. az átlagos kategóriába kerülök, mármint ha csak a külsőségeket tekintem. Viszont azt látom, hogy még a legrondább pasi is klasszisokkal jobbnak látja saját magát, mint amilyen valójában, és elképzeli, hogy neki ez a másik számú hölgyemény JÁR. Aztán meg haragszik a világra, mert nem kapja meg.
2017. márc. 14. 13:59
 19/27 anonim ***** válasza:

A 2.-nal az a szemoldok! Istenem,de formedveny, mintha egy 8 eves mazilta volna oda zsirkretaval.

Na de hat a valsszokbol latszik, h o az idealis, ilyen a szexi, a vonzo. Olyan jo, h nekem mar ninvs ilyen gondom,h ki jobb no, kit dugnal meg, jaj, nemolyan vagyom, m a 2-es, mostmilesz, m boldog parkspcsolatban elek sok-sok eve es csak nevetek a sok buta trenden, a kacsasxajon, a brutalszemoldokon,a pucer bokan decemberben, a kifakukt nonfi tetkon, a narancsdargara szolizott fejeken, gagyi seggig ero pothajakon.

2017. márc. 14. 14:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Most engem azért kellett lepontozni,mert azt írtam,hogy az elsővel sincs gond? Baj,ha bejön az embernek a "szolidabb" arc is? Jó akkor legyen igazatok beállok a sorba, nekem is a "tucat" 2.tetszik. Már saját ízlése sem lehet az embernek...
2017. márc. 14. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!