Férfiak (de nők is írhatnak), ez a lány valóban husi?
Le voltam döbbenve, amikor a másik kérdésnél olyan válaszok érkeztek, hogy tömzsi, kerekded, erős.
Hüledeztem kicsit, mikor olvastam, mivel akkor volt ugyanilyen alakom, amikor 51-52kg voltam mindössze.
Az a baj, hogy van melle? Vagy miért tömzsi?
Szerintem nagyon jó alakja van.
Más kérdés, kinek mi jön be inkább (véznább, csontosabb, fiúsabb, teltebb, dundibb), de ezt a lányt lehusizni elég durva.
27N
Én írtam a tömzsit.
Alacsonynak látszik, egyértelműen van egy kis pocakja, a combjai csak a póz miatt nem érnek teljesen össze. Ha ránézel, nagyobbacska deréktól lefelé, nem a mellmérete zavar. Egyszerűen nem karcsú, vékony a lány, mégcsak nem is izmos.
A póz remek, de szerintem olyan 165 centi lehet és 58 kiló, több zsírral, mint izommal.
Ez a van rajta mit fogni kategória.
Nagyon csini! ♥
Dehogy husi! :O
F
Most minek rakod fel ugyan ezeket a kérdéseket...
Múltkor is te raktad fel, amire szintén megmondták hogy nem husis meg nem tömzsi...
Mindenki mond valamit fogadd el lépj túl.
Olyan szavazás a világon nincs ahol mindenki egyet ért.
Tegyük fel:
10 ből egy embernek kövér, 10 ből 1 embernek vékony 10 ből egynek nem nem jön be...
Na akkor most ő egy kövér vékony ocsmány nő vagy mi?
Oh jesszus, dehogy husi meg tömzsi :D Karcsú, nőies alakja van, én nőkènt irigylem :D
durva, mennyire torzult egyesesek elképzelése o.o
Messze van a husitól.
Írom úgy, hogy én vékonyabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!