Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan fiúk/férfiak akik kedvelik a szőrösebb nőket?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 10:21
1/14 anonim válasza:
Biztosan van valamiféle szexuális deviancia, szexuális perverzió ami erre irányulhat.
2/14 anonim válasza:
Én kedvelem.Ha Csubakka csaj lenne megdugnám.
3/14 anonim válasza:
A párom, csak és kizárólag a hónalj szőrzetet szedi le. Nekem jobb így, mintha csupasz lenne mindenhol, mint egy meztelen csiga.
4/14 anonim válasza:
Engem nem zavar a szőr a nőn. Azt se bánnám, ha a lábuk szőrös lenne. Sokkal természetközelibbnek érzem őket ezáltal, ez pedig mindennél vonzóbb számomra. Egyébként ez az egész szőrtelenség csak egy megfelelési kényszerből ered. Mindenki folyni akar az árral, senki se akar kilógni a sorból.
5/14 anonim válasza:
Engem múltkor kiküldtek az állatkertből mert ráizgultam a nőstény orángutánra :/
6/14 anonim válasza:
Az ember természetéből fakadóan szőrös. Ez az alapállapota. Hogy nevezheted a természetességet szexuális devianciának? Nem értem. Inkább az a szexuális deviencia, ha valaki undorodik valami olyasmitől, ami természetes.
7/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen mértékben. Nyilván olyan kevesebb van, aki hátszőrös, csubakkás nőt szeretne.
De pl. páromat nem zavarja, sőt tetszem neki szőrösen, jobban, mint csupaszon. Ezért csak nyáron vagy ha ruhát viselek, akkor szőrtelenítem a hónaljam és a lábam, ill. lent nem, max. ha zavar a hossza, lerövidítem kicsit. Amit viszont folyamatosan szőrtelenítek, mert zavar, és az arcom (szemöldök, bajuszka, pajesz).
8/14 anonim válasza:
Nem foglalkozom ilyen apróságokkal. Ha szőrös szőrös, ha nem nem.
9/14 anonim válasza:
A láb és hónaljszőr izgat, lent nem érdekel.
10/14 Lazy Lover válasza:
van egyre többen én is azokat kedvelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!