Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Akik nem kedvelik a focit, de a párjuk igen, azok hogy bírják ezt a hónapot ki?
Most komolyan, a párodon kívül semmi nem szórakoztat? Könyvek, filmek, nyelvtanulás, szakmai fejlődés, AKÁRMI?
Mit kell ezen kibírni? N32
Könnyedén kislány. Létezik olyan szó, hogy kompromisszum is!
Plusz, egy ilyen esemény azért eléggé fontos még számomra is, aki utálja a focit, lélekben szurkolok a magyaroknak. Régen ért el a magyar foci ekkora sikert.
Én most először élvezem a meccseket. Van kinek szurkolni szívből:)
Hagyrá magyarok!!!!!!!!!!
Nálunk mondjuk én nézem és a párom nem (én vagyok a lány), de mi ez a kérdés? Nem egy darab, szimbiózisban élő massza vagyunk, hanem két élőlény, nyilván el tudja foglalni magát, amíg én meccset nézek. Vagy leül mellém nézni, és közben beszélgetünk, vagy ő addig gépezik, olvas, stb.
Miért csinálnak sokan ekkora ügyet ebből? A focirajongók nem szűnnek meg létezni, csak kicsit leülnek a tévé elé.. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!