Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE gondoljak rá? Hogy éljem túl a következő két hónapot?
Hó elején ideköltözött a sógorom. (A férjem mostohabátyja).
És dögös.
Az elmúlt két évben a férjem eléggé eligénytelenedett, így akaratlanul is jobb színben látom a sógort.
Mintha két évig csak sajtostallért ennél, aztán elédrakják a svédasztalt, de nem nyúlhatsz hozzá.
Ráadásul együtt edzünk (még a ráindulásom előtt beszéltük meg), igyekszem kerülni a testi kontaktust, sőt rá se nézek szinte.
Pontosan tudom hogy ez mennyire nem helyes, házinyúl, nemszabad, családtag, ejnye-bejnye.
A kazánház az edzőterem, és persze izomtrikóban edz. Tegnap volt szerencsém nézni ahogy húzódzkodik. Hát aztak..rva. Szinte már nyúltam végigsimítani a hátizmain.
Éjjel álmomban meg is volt.
Abban a pillanatban, hogy kikapcsol a tudatom, vagy csak nem koncentrálok eléggé, hogy nem én szabad, már jönnek a mocskos gondolatok, fantáziák, álmok.
Jó megoldás lenne, ha többet szexelnék a férjemmel, de sajnos ez az egyik alap problémánk, hogy a férjem nem hajlandó havi egynél többet. és az is amolyan "essünk túl rajta" gyorsmenet.
1. Az elmúlt két évben miért nem közölted a pároddal, hogy számodra eligénytelenedett? Csak nehogy azt válaszold, hogy nem akartad őt megbántani. Most pedig itt vagy, ebben a helyzetben.
2. Ha IGAZÁN szeretnéd a párodat, akkor nagyívben lesz..rnád a sógorodat! És akkor nem lennék ilyen problémáid.
Itt nem egy túlélési ösztönről van szó, inkább arról, hogy a párod iránt már elveszítetted az érdeklődésedet és inkább már másfelé kacsingatnál. Ha szeretnéd a párod, akkor nem jelentene még az se problémát, ha egy szexi színész, vagy valaki lenne melletted.
Megvolt. Szóltam.
Küldöm minden este fürödni, rászólok, hogy ugyan cserélje már le a koszos ruhát, vagy legyen kedves, mosson fogat.
Konkrétan ezerféle módon próbáltam már.
Nincs igénye többre a szex terén. Tegnap konkrétan rá vetettem magam zuhanyzáskor, erre azt kérte hogy akkor inkább csak szopjam le.
Hát Kösz.
Tudom. Valahol még reménykedek hogy ott van benne az a pasi, akit megismertem, plusz függünk egymástól.
Extrafeltétnek meg itt a két kicsi.
De nem ez a kérdés.
Valami hatásos elterelés, kiábrándulás módszer?
"Valahol még reménykedek hogy ott van benne az a pasi, akit megismertem, plusz függünk egymástól."
Ne reménykedj, hanem kezdj el a földön két lábon járni.
Nagyívben lesz..rja, amit mondasz már 2 éve! Szerinted ő majd még fog változni? Persze, hogy nem! Közben meg a drága idődet pocsékolod el egy ilyen alak miatt! Megéri ez neked?
Ha függsz a másiktól, akkor az már régen rossz. Pl. akkor döntésképtelen vagy, mert vársz a másikra; ha neki rossz kedve van, akkor ergó neked is az lesz..stb.
Csak olyan módszer van, amit csak magadban tudsz elrendezni. Minden lehetséges módszer benned van, ami segíthet, ezt a helyzetet megoldani.
Tegyél fel magadnak jó pár kérdést és kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e ezen agyalni?
En voltam anno hasonlo cipoben, csak nalunk annyiban mas h ikrek, ugyanugy nez ki mint a ferjem csak 30 kiloval konnyebb. Szoval ugy nez ki mint ahogy a ferjem nezne ki ha sportolna, hatalmas kar, vallizom, folyton edz...
Viszont emellett hihetetlenul ostoba, ugy ertem o telleg az a tipikus egyugyu ember eklatans peldaja. Evek ota szerelmes belem ami szimten gaz es akkor merlegeltem es arra jutottam, h a csalad az elso.
Ha oefekudnek vele az eletbe nem tudnam magamrol levakarni, az anyosomek megutalnanak, a gyerekei szerintem elve asnanak el, es a ferjemben egy vilag dolne ossze mindossze azert mert toz percig dgtam vele:-))
Kosz, nem:-))
Szoval atprogramoztam az agyam, es mar evek ota ugy nezek ra mintha valami rokonom lenne, abszolut immunis vagyok ra. Persze o folyton kimutatja h tetszem neki, de ezekna dolgokon mar atnezek.
Szoval sztem ne csald meg a ferjedet, legalabbis ne a tesojaval mert ez telleg a legszemetebb dolog amit elkovethetsz, masreszt total kicseszel magaddal.
Ennyit nem er az egesz. Siman kezdj el ra ugy nezni mintha a batyad lenne, vagy valami verrokonod es akarhanyszor ugy erzed h legszivesebben raugranal, ezt juttasd eszedbe:-)Nem mondom h nem telik idobe de megeri:-)
Minden vagyat le lehet kuzdeni akarattal es kitartassal, ezalol egy dolog kivetel: a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!