Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE gondoljak rá? Hogy éljem túl a következő két hónapot?
Hó elején ideköltözött a sógorom. (A férjem mostohabátyja).
És dögös.
Az elmúlt két évben a férjem eléggé eligénytelenedett, így akaratlanul is jobb színben látom a sógort.
Mintha két évig csak sajtostallért ennél, aztán elédrakják a svédasztalt, de nem nyúlhatsz hozzá.
Ráadásul együtt edzünk (még a ráindulásom előtt beszéltük meg), igyekszem kerülni a testi kontaktust, sőt rá se nézek szinte.
Pontosan tudom hogy ez mennyire nem helyes, házinyúl, nemszabad, családtag, ejnye-bejnye.
A kazánház az edzőterem, és persze izomtrikóban edz. Tegnap volt szerencsém nézni ahogy húzódzkodik. Hát aztak..rva. Szinte már nyúltam végigsimítani a hátizmain.
Éjjel álmomban meg is volt.
Abban a pillanatban, hogy kikapcsol a tudatom, vagy csak nem koncentrálok eléggé, hogy nem én szabad, már jönnek a mocskos gondolatok, fantáziák, álmok.
Jó megoldás lenne, ha többet szexelnék a férjemmel, de sajnos ez az egyik alap problémánk, hogy a férjem nem hajlandó havi egynél többet. és az is amolyan "essünk túl rajta" gyorsmenet.
Van pár dolog, amit tisztáznék:
nem vagyok ingyenélő. A gyerekek előtt és között is dolgoztam.
A ház amiben élünk, házasság előtt megkeresett pénzből (15 évesen kezdtem dolgozni), illetve szüleim segítségével, ami a nagymamám hagyatéka.
Ide a férjem egy bőrönddel jött.
150et keres, így nem nevezném magam kitartottnak, tekintve, hogy természetben bőven ki kell egészíteni, hogy meg tudjunk élni.
Sógorom 12 órában targoncás.
A "konditerem" a bátyám tulajdona, ő egy garzonban lakik, mióta a barátnője vele él, nem fér el, ezért van nálunk.
Hétvégén jár ide használni.
25 és 27 évesek vagyunk.
Hiába tisztázod, ez az oldal tele van szétment életű férfiakkal-nőkkel, akik le akarják másokon verni, hogy szar az életük.
Nem gondoltál rá, hogy elmenjetek egy tanácsadóhoz a férjeddel? Ha most ilyen fiatalon ennyire nincs már meg köztetek a testi-lelki összhang, mi lesz tíz év múlva? Előbb-utóbb úgyis ráugrasz valakire, vagy zombi leszel, ha így marad.
"Sógorkoma jól néz ki,a nő meg már ugrana is a farkára."
Rég röhögtem ilyen jót,köszönöm kedves válaszoló! :DDD Szakadok a röhögéstől!
Hát kérdező szerintem szánalmas ahogy mosakodsz,meg kibeszéled a férjed,és ahogy teszed ezt, elég gusztustalan... Sajnálom a férjedet,ismeretlenül is,hogy veled verte meg a balsors! Apropó! Lehet nem is ismeretlenül,ismerek valakiket kísértetiesen illik a leírás! :)
A gyerekeid amúgy neked "extrafeltét"? Jézus milyen "nők" vannak! Amúgy ne küzdj ellene,ha ennyire de ennyire viszket,dugjon csak meg,aztán max elnyom,mint egy cigarettacsikket,amennyit érsz.
Hogy érzed a sógorod benne lenne amúgy a hancúrban?
Nőként néz rád vagy inkább családtagként?
Ahogy az egyik válaszoló írta, szerintem is tekints rá rokonként és ne úgy mint egy lehetséges partnerként. A masztizás szerintem rossz ötlet, mert akkor még többet gondolnál rá.
Ha elkezdenél rólatok képzelődni, azonnal hessegesd el a gondolatot. Ne ábrándozz róla, hanem gondolj valami egészen másra.
Így szerintem is le fogsz róla szokni.
Bár azt én is hozzátenném, ha a férjed ennyire nem tudja kielégíteni az igényeidet, akkor biztos később megint rámozdulnál valakire. Szóval meg kéne valahogy oldanotok, vagy pedig, ha nagyon nem megy, elválni. (Mert, ha hű maradsz hozzá és feláldozod magad, akkor azt hiszem meg fogsz keseredni. És mi van, ha később már egyáltalán nem lesz nemi életetek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!