Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban vonzó, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vonzó, ha egy lány ennyire gyerekes?

Figyelt kérdés

Egy lány ismerősömről van szó. 25 éves most.

Rajong egy adott (nem európai) országért, kultúráért, meg a helyi férfiakért. Ott van mellette a férje tőle fél méterre, de magyarázza, hogy x sorozatszínész meg y zenész milyen jóképű.

Nem dolgozik, nem tanul, nincsenek semmilyen tervei a jövőre nézve, csak annyi, hogy kiköltözni az említett országba, és ott majd lesz valahogy.

Neten ismerkedik, élvezi, hogy mindenkinek tetszik, mivel nagyon szép, az egyik zenész dalokat írt hozzá meg mit tudom én.

De már 3-4 éve is ugyanilyen volt, akkor nagyobb társaságban voltunk (2 lány, 3 fiú), és akkor is, mindenkinek az ölébe ugrált (pedig akkor már férjnél volt), meg rajzolgatott a kezükre, meg kényes hangon beszélt meg a hosszabb hajú srácoknak befonta a haját.

Mindenki el van tőle ragadtatva, és ha valakinek szóvá teszem, felnőtt nő ne legyen már ennyire gyerekes, akkor mindig megkapom, hogy csak irigylem tőle a figyelmet, az a vonzó, ha egy nő ilyen energikus, pozitív, spontán, nem az, ha megkeseredett és karót nyelt.

2018. jan. 14. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ez gáz
2018. jan. 14. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem vonzódok a gyerekes emberekhez.
2018. jan. 14. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is viccesek ezek a korea rajongók, de ez inkább abból ered, hogy akikért rajonganak is ilyenek. Én voltam kinn, mindenki mintha 7-8 évvel fiatalabb lenne a koránál. Ha megnézed az együttesek tagjai is inkább fiúk mint sem férfiak. Gondolom a stílus, amit kedvel kihat rá. Ettől még lehet rendes és jó fej ember. Ha nincs rászorulva, hogy dolgozzon akkor az ő dolga.
2018. jan. 14. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus a leiras alapjan, mondjuk az, hogy kelleti magat nem. De elegem van mar a besavanyodott rosszindulatu tucat nokbol akik kb ugyan ugy nezneki ki, ugyan azt csinaljak es ugyan ugy viselkednek.
2018. jan. 14. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Sokak számára vonzó az ilyen nyílt és játékos személyiség, és semmi baj azzal hogy kezekre rajzol és hajt fon be. Ez lehet elragadó és aranyos, szerethető.

Viszont a mindenki ölébe ugrálás, pláne férjezetten már unszimpatikus dolog, nem kellene ilyen barátnő vagy feleség, haverként is zavarna.

Viszont a megkeseredett, negatív és irigy személyiségű emberek irritálnak, taszítanak.

2018. jan. 14. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyerekesség semmilyen formája nem vonzó.
2018. jan. 14. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
ha a hűség hiányzik belőle + szemérmetlen akkor nekem lehet bármilyen "jó nő"
2018. jan. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!