Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fülbevaló szúrás otthon?

Fülbevaló szúrás otthon?

Figyelt kérdés
Fulbevalot szeretnek, ugy dontottem nem adok ki erte tobb ezret, mivel itthon is kitudom lyukasztani a fulem. Kerdes csak az hogy mivel csinaljam: tuvel vagy a fulbevalo vegevel? Mennyire faj? Nagy esely van arra hogy elfertozodik stb? Hogyan kell kezelni? Valaki informaljon 😃

2018. febr. 18. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad érdekében nem ajánlok ilyen kísérletezgetéseket otthon.
2018. febr. 18. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
2 jegkocka koze szoritod a fulcimpad 1 percig, utana szurod a tut, meg sem erzed.
2018. febr. 18. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Szög+kalapács
2018. febr. 18. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Na, megcsináltad? Ha még nem, akkor én is azt javaslom, hogy szoríts jégkockát a fuledre, és hirtelen egy lefertőtleníttet, steril tűvel szúrd át. (Lehet kapni a patikákban asszem). Ha már kész van, milyen volt?

14/l

2018. febr. 18. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor kicsi voltam, akkor nekem is otthon lyukasztották ki a fülemet. Az egyik rokon egészségügyi dolgozó volt, volt steril tű, érzéstelenítő, le tudta fertőtleníteni. Nem volt belőle semmi gond. Később akartam egy újat is a fülembe, azzal elmentem egy kozmetikushoz, aki kilyukasztotta, de igazából nem érte meg több ezer forintot fizetni érte...utólag én is azt mondom, hogy felesleges. Magamnak biztosan nem csinálnám, mert szerintem saját magadnak nem látod normálisan, nem áll kézre stb., de ha megkérsz valakit, akkor szerintem otthon is kivitelezhető.
2018. febr. 18. 23:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget mindenkinek! Meg nem csinaltam meg, elorelathatolag hetvegeeig nem is fogom, de amint kesz irni fogok ide, hogy sikerrel jartam e es milyen volt😁
2018. febr. 19. 05:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem szabad lyukasztas utan bizsut beletenni? csak es kizarolag aranyat szabad?
2018. febr. 19. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Platina is lehet, de barmelyik is, alkohollal fertotlenitsd.
2018. febr. 19. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom!
2018. febr. 20. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!