Kik jennifer kérdése:
Otthon fülbevaló szúrás magamnak mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 12:32
1/3 anonim válasza:
Ha steril tűt használsz,a fülbevalót is megtisztítod, és nem maszatos kézzel csinálod akkor nem lesz gond. Én is itthon szúrtam ki magamnak :)
2/3 anonim válasza:
Szintén itthon lett szúrva két lyuk is a fülemen.
Bár én magamnak nem hiszem, hogy képes lettem volna.
Fontos, hogy egy vastagabb tűt használj amit a füleddel együtt alaposan fertőtleníts le.
Ja és alaposan jegeld le!
Úgy abszolút tűrhető fájdalmat érzel.
3/3 anonim válasza:
Ha már otthon szeretnéd végezni, jó ha tudod, hogy az alkohol sok mindent megöl, de nem fertőtlenít. Vegyél pl. Betadine-t, Octenisept sprayt, vagy hasonlót. Fontos, hogy bőrre, nyálkahártyára használható szer legyen. Vegyél steril gézt, amit közvetlen előtte bonts csak ki, a lesterilizált eszközöket arra fektetsd. Kezed is sterilizáld, de még így se érintsd meg kézzel az eszközök azon felületét, ami a sebedhez fog érni. Szúrás előtt fertőtlenítsd a füled is. A sebet is fertőtlenítsd utána, ez lehet, hogy csípni fog. Ha sebtapasz kell rá, jó ha sterilt választasz (pl. Mepore), és nem csak "mezeit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!