Helix (fülporc) szúrás otthon?
Szóval szögezzük le, hogy ne írjátok azt, hogy komolyan sajnálom-e a kilövetésre az 5 rongyot, mert igen sajnálom, jelenleg nem telik ilyesmire.
Szóval már puha részbe szúrtam magamnak 6 lyukat (fülbevalót teljes erőből átnyomtam rajta) Fertőtlenítettem, szépen meg is gyógyultak, helytől függően (2. lyuk 1 hét, 3-4. lyuk egy bő hónap)
viszont a porcba nem megy át az a k*******tt fülbevaló, ezért tűvel próbálkoztam, de nagyon fájt. valami tipp olyantól aki magának át tudta szúrni és nem esett még le a füle?
Előre is köszi: 18/L :)
(Én 3ezerért szúrattam Budapesten, nem került az 5ezerbe)
Elsősorban milyen tűvel szúrod? Előtte lefújod valamivel a területet?
csak 3 ezer? és hol pesten belül?
Amúgy egy vastag varrótűt választottam ki, és lassan próbáltam beleszúrni, de valószínű érzékeny területet fogtam ki, mert nem tudom rajta átnyomni mert annyira fáj, hogy majd be***rok...
Egyébként lövetni nem akarnám csak szúratni az is 3000?
Én a Dark Art Tattoo-nál csináltattam, ott 3ezret kértek a szúrásért anno. (nem lövettem, azt amúgy sem ajánlják senkinek)
Szerintem a varrótűvel lesz amúgy a gond, mert piercinget nem olyan típusú tűvel szoktak szúrni. Olyan tűvel szúrják, aminek ilyen a vége: [link]
Vegyél branül tűt (16 G-s méretben) darabja 120-300 Ft. (steril, egyszer használatos)
Én bradoman-t használok fertőtlenítésre, vagy kodan-t, octeniseptet meg ápolásra és utókezelésre.
Ilyen tűt patikában vehetsz, ha nincs készleten, néhol rendelhetsz, vagy orvosi kiegészítők boltjában. (házi ápolási kellék)
Bp-en a Fő utcában lehet venni (Batthyány térnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!