Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kedves szolizó csajok mi lesz...

Kedves szolizó csajok mi lesz veletek?

Figyelt kérdés
A szolizó lányismerőseimen (nem viszik túlzásba)észrevettem hogy a mellük felett függőleges ráncok vannak, meg néhánynak a homlokán is, és a szája két szélén. Pedig még csak húszévesek. Mi lesz később? Nem gondoltok arra hogy megszottyad a bőrötök (négercsókból-mazsola) és ráncos lesz az arcotok? Akkor mi lesz elugrotok majd egy kis botoxért, vagy feszesebbre nyúzatjátok a bőrt az arcotokon? Netán felvesztek hitelt. Vagy 40 éves korotokra már mindegy. Szép dolog a carpediem. Tudom mit beszélek, rengeteg ilyen ráncos csajt láttam.
2010. jún. 6. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
úgyis meghalnak bőrrákban, mielőtt túlzottan ráncosak lehetnének
2010. jún. 6. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Hát igen, sajnos elég rondák :(

Én is láttam már pár ilyen nőt, akik a ráncokat ha leszámítom akkor jól néznének ki, dehát így... :(

De az azért vigasz lehet számukra, hogy vannak olyan férfiak akiknek a műnők jönnek be.

2010. jún. 6. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
majd 50 éves korukra olyanok leszlek mint az aszalt szilva.
2010. jún. 6. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Ezért nem járok én szoliba. Egyszer voltam, de az egy életre elég is lesz. :D
2010. jún. 6. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mindenki csak a saját kárán tanul, hiába mondják el hogy "fujj ocsmány ronda leszel pár év múlva", nem hiszi el csak majd mikor már megtörtént a gond és késő már mert visszacsinálni nem lehet.
2010. jún. 6. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
De jó nekem még 25 éves koromba is szép sima lesz az arcom, nekik meg szép ráncos :D:D Még jó hogy nem tartozok közéjük,legalább nem roncsolom magam. Ilyenkor szeretem a szép ,emberi fehér bőrömet.Legalább nem nézek úgy ki,mint egy sült csirke,amit túl sokáig hagytak sülni...x)
2010. jún. 6. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves koromtól járok szoliba. most 27 vagyok.:)

Heti 1x 15 percre.azért járok hogy legyen egy szép színem. napbarnított. nem az a négercsók színű.:) Én magamon nem látok ráncokat.:) Nem kell se botox, főleg nem hitel.:)

És nem biztos hogy a szolitol ráncos az a rengeteg csaj akit láttál kedves.;)

2010. jún. 6. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Én havonta 1x megyek el szoliba, hogy ne legyek olyan fehér... Persze régebben többet jártam, csak rájöttem, hogy felesleges. Én is 20 éves vagyok, de a szoli ellenére sem vagyok ráncos képzeld el!:) Pedig ma vagy 2 órát feküdtem kint a napon, tudod ez egy szokásos program így nyáron...:)

Szerencsére jó bőröm van, már most tök szép barna vagyok!

Tudod én nem félek a ráncosodástól, mert mondjuk 10 év múlva tudod mennyit fejlődik a világ?? Most a botox megy nagyon, de 10 év múlva biztosan lesz kevésbé drasztikusabb módszer!;)

Egyébként köszönöm szépen a többi barna színt kedvelő lány nevében is az aggódásodat!

2010. jún. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!