Kedves szolizó csajok mi lesz veletek?
Hát igen, sajnos elég rondák :(
Én is láttam már pár ilyen nőt, akik a ráncokat ha leszámítom akkor jól néznének ki, dehát így... :(
De az azért vigasz lehet számukra, hogy vannak olyan férfiak akiknek a műnők jönnek be.
Én 13 éves koromtól járok szoliba. most 27 vagyok.:)
Heti 1x 15 percre.azért járok hogy legyen egy szép színem. napbarnított. nem az a négercsók színű.:) Én magamon nem látok ráncokat.:) Nem kell se botox, főleg nem hitel.:)
És nem biztos hogy a szolitol ráncos az a rengeteg csaj akit láttál kedves.;)
Én havonta 1x megyek el szoliba, hogy ne legyek olyan fehér... Persze régebben többet jártam, csak rájöttem, hogy felesleges. Én is 20 éves vagyok, de a szoli ellenére sem vagyok ráncos képzeld el!:) Pedig ma vagy 2 órát feküdtem kint a napon, tudod ez egy szokásos program így nyáron...:)
Szerencsére jó bőröm van, már most tök szép barna vagyok!
Tudod én nem félek a ráncosodástól, mert mondjuk 10 év múlva tudod mennyit fejlődik a világ?? Most a botox megy nagyon, de 10 év múlva biztosan lesz kevésbé drasztikusabb módszer!;)
Egyébként köszönöm szépen a többi barna színt kedvelő lány nevében is az aggódásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!