Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kedves szoliba járók, hogyan...

Kedves szoliba járók, hogyan kell?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még szoláriumban. A környéken találtam egy szolit, fekvő, csokicsöves. Miben más ez mint az átlag fekvő?

Fehér a bőröm, 60 perc a bérlet.

Hogyan tudom használni leírnátok? Első lépés:

1. megveszem a bérletem. Ha már is bemegyek 10 percre ez zsetonnal, vagy hogyan működik. Hogyan indítom a gépet stb.

Másik dolog, ti tök meztelen feküdtök be, nem baj ha én úgy megyek, mert egyenletes színt akarok.

Segítetek kérlek szépen és nevessetek ki. Hogyan kell, nem akarok égni.

18/L

2011. márc. 10. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy zsetonnal, vagy másképp működik, szoláriumtól függ. A legtöbb helyen befekszel, és te kapcsolod be a gépet. Megmutatják ott, hogy hogyan kell, mindegyik gép más, de a kapcsolók mellett kis ikonok vannak, amivel a ventillátort, az arcbarnítót, esetleg zenét, stb. tudsz szabályozni.

És igen, meztelenül feküdj be. Ha nagyon fehér a bőröd, akkor eleinte csak néhány percre menj, mert megéghetsz!

2011. márc. 10. 20:37
 2/9 A kérdező kommentje:

De ha 60 perc a bérlet, én kérhetem akár 5, 10, vagy 15 percre is?

A zsetonos hogyan működik, a gépen kell valahova bedobni? Ha magam kapcsolom be, milyen ikont keressek?

Köszi.

2011. márc. 10. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen időintervallumokat tudnak beállítani. Én legtöbbször 6, 12, 18 stb. percesekben voltam.

A zseton bedobója lehet kívül is, akkor a szolis csaj bedobja, ha belül van, akkor úgyis megmutatják.

Ne izgulj már :))))

2011. márc. 10. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
De semmiképp nem a gépen van a zseton bedobója.
2011. márc. 10. 20:44
 5/9 sz12 ***** válasza:

Szia:)

Mindenféleképpen említsd meg a recepciós lánynak, hogy mutasson meg neked mindent, mert először vagy szoláriumba. NEM fog kinevetni, az a dolga, hogy segítsen.

Én voltam olyan szoliban is, ahol ők kapcsolták be kívülről(ilyen beprogramozós) de ha zsetonos, az ált. a szoli mellett van elhelyezve, célszerű már akkor levetkőznöd és csak utána dobd be, állj v feküdj be a szoliba és elfog indulni:)

Nekem is fehér a bőröm én ezért 6 percre szoktam menni.

Az, hogy 1 zseton hány perc az mindenhol változó, valahol 5, valahol 6.

De ne felejts el segítséget kérni az ott dolgozótól!

Inkább, minthogy valamit ne adj'Isten elronts(ami lehetetlenség sztem, de ha mégis!)

:)

2011. márc. 10. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Természetesen nem egyben kell 60 percet szoliznod:D.

Az változó, hogy milyen egységek vannak. Van ahol percenként, van ahol 3, 5 percenként lehet állítgatni.

Ha zsetonnal működik, általában a szoli mellett van egy doboz a falra szerelve és abba szépen bedobálod. Ilyenkor kb. 1-2perced van, hogy levetkőzz.

Ha pedig te indítod el, általában start gombot kell megnyomni és akkor indítod el, amikor már levetkőztél, nincs időhöz kötve.

De ezek tényleg változóak, nyugodtan mondd meg, hogy nem voltál még és, hogy mutassa meg, de általában ők úgyis megkérdezik.

Ja és mindenképpen mosd le a sminkedet. Van aki meztelenül fekszik be, van aki tangában.

Meg gyakran kitesznek fertőtlenítőt és törlőkendőket, érdemes áttörölni a gépet, mielőtt befekszel. Ők is meg szokták csinálni, de jobb, ha a biztonság kedvéért te is megcsinálod.

Első alkalommal ne menj 5 percnél többre, meg amúgy se vidd túlzásba a szolizást. Öregíti, ráncosítja a bőrt.

2011. márc. 10. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem egybe akarm 60 percet. :) Úgy értettem, ha veszek egy bérletet, ami itt 60 perc/ 3000 Ft, akkor azt én döntöm el, hogy alkalmanként hogyan használom ki?

Pl egyszer 5 percre megyek egyszer 15-re, míg le nem megy a 60. És ilyenkor is kérni kell a zsetonokat, vagy az nálam van, mivel bérletem van.

Miben más a bérlet és az alkalmanként használás, így értem?

2011. márc. 10. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Általában csak annyi, hogy olcsóbban jön ki egy-egy alkalom, ha bérletben veszed. Ki kell számolni, hogy éri meg jobban. Szinte biztos, hogy te döntheted el, hogy egyik alkalommal pl. 5 percre mész, másik alkalommal 10-re. De én a helyedben, először kipróbálnám, megnézném, hogy tetszik-e és ha igen, vennék bérletet.

A zsetonokat nem adják oda előre, nem viheted haza, ha erre gondolsz.

2011. márc. 10. 21:26
 9/9 anonim válasza:

Szia! Voltál már azóta szoliban? Segítettek neked h. működik a gép?

Én is most szeretnék menni nem sokára:) és én is izgulok, mert hát ez az első szolizás:$

18/L

2011. márc. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!