Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mégis mi akar lenni?...

Ez mégis mi akar lenni? Milyen stílus ez?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akiről nem tudom eldönteni hogy milyen stílusba tartozik!

Ezeket hallgatja :

Sex Pistols

Bad Religion

Dir en Grey

GazettE

Varsaailles

Girugamesh

A haja fekete van frufruja és hátul fel van állítva vhogy a haja,nagyon sok fülbevaló van a fülébe,piercing van a nyelvébe a szájába és a szemöldökébe,van két tetkója,gitározik,a ruhái feketék vörösek vagy fekete-vörös kockásak,szétszakított pólói és farmerjai vannak,bakancsot hord,és sok lánc meg ilyen háló-anyag szokott rajta lenni.Smink általába fekete körsatír.És elég fiúsan viselkedik és kicsit csúnyán beszél.15 éves és lány. Szerintetek ez milyen stílus? (Bocsi ha hibák vannak benne!)

2010. jún. 5. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
visual kei, vagy szimplán Jrock.
2010. jún. 6. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:
egyedi,akárcsak én..nem szabad embereket beskatujázni!Ráfogod a kinézetére,hogy punk,aztán ha felvesz egy hippyfelsőt,rögtön más lesz belőle..én minden nap máshogy nézek ki,és utálnám,ha stílusbeli követelményeknek kéne megfelelni..
2010. jún. 7. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!