Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mégis mi akar lenni?...

Ez mégis mi akar lenni? Milyen stílus ez?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akiről nem tudom eldönteni hogy milyen stílusba tartozik!

Ezeket hallgatja :

Sex Pistols

Bad Religion

Dir en Grey

GazettE

Varsaailles

Girugamesh

A haja fekete van frufruja és hátul fel van állítva vhogy a haja,nagyon sok fülbevaló van a fülébe,piercing van a nyelvébe a szájába és a szemöldökébe,van két tetkója,gitározik,a ruhái feketék vörösek vagy fekete-vörös kockásak,szétszakított pólói és farmerjai vannak,bakancsot hord,és sok lánc meg ilyen háló-anyag szokott rajta lenni.Smink általába fekete körsatír.És elég fiúsan viselkedik és kicsit csúnyán beszél.15 éves és lány. Szerintetek ez milyen stílus? (Bocsi ha hibák vannak benne!)

2010. jún. 5. 20:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam,nem fekete a haja hanem szőke!
2010. jún. 5. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
rövid vagy hosszú haj?
2010. jún. 5. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Visual Kei

...féleség.

2010. jún. 5. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Gondolom punk csaj. Én is ilyen voltam ennyi idősen, bár nem gitároztam, és tetoválásom sem volt, mert normális helyen 18 év alattiaknak nem csinálnak (amúgy nem is szabadna, csak szülői beleegyezéssel).

De amiket itt leírtál, ezek a punk stílusra jellemzőek, és a Sex Pistols meg a Bad Religion eléggé klasszikus punk zenekarok.

2010. jún. 5. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kell föltétlenül be skatulyázni....
2010. jún. 5. 20:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A haja kb a válláig érne ha nem csinálná meg így ahogy most van.
2010. jún. 5. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:

punk és japán rock (visual kei)

egyébként a legjobb, ha megkérdezed őt, hogy ő milyen irányzatot (szeretne) követ(ni), mit kedvel. ;)

2010. jún. 5. 21:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Megkérdeztem msnen,azt mondta hogy nem szereti stílusba sorozni magát.Olyan a kinézete amilyen az egyéniségre,törekszik az egyediségre és azt hallgat ami tetszik neki.Nekem hogy őszinte legyek kissé zavaros a dolog!
2010. jún. 5. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

én is utálom ha valamilyen stílusba akarnak sorolni, mert én magam sem tudom mi az amit képviselni szeretnék

csak egyszerűen ami tetszik felveszem/meghallgatom nem nagy ügy az a lényeg, jól kijöttök (vagy kijöjjön másokkal) más nem számít, nem a stílusa a lényeg

2010. jún. 5. 21:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Még este azt mondta nekem hogy ha már mindenképp valami stílusba akarom tenni akkor punk,úgyhogy végülis megvan a válasz XD Köszi mindenkinek a válaszát!
2010. jún. 6. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!