Szerintetek a meztelenség vagy a felöltözöttség az ember alapállapota?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 12:33
1/18 anonim válasza:
Mindkettő mellett lehet érvelni és nincs igazán jó válasz, de számomra a meztelenség az alap.
2/18 anonim válasza:
Alap a meztelenség, nyilvánvalo.
3/18 anonim válasza:
Ha már alapállapotot kérdezel, az első válaszolóval értek egyet, hiszen mindegy hogy a teremtést vagy az evolúció-elméletet vesszük alapul, az ember kezdeti meztelensége tény.
(A "kezdeti" valahogy nem változott a mai napig: még mindig úgy indulunk neki az életnek, egyelőre nem találtak fel más lehetőséget a prűdebbek számára.)
4/18 anonim válasza:
Szerintem a ruhás. Ha azt mondod "ott egy ember", senki mem egy pucér emberre gondolna. Ha viszont egy pucér embert látsz, akkor biztosan kihangsúlyoznád h. pucér. Kivéve ha nudistastrandon vagy.
5/18 anonim válasza:
Mindenki meztelenul szuletik, szoval a meztelenseg.
6/18 anonim válasza:
A pucérság az alap, de úgy fejlődtünk, hogy nem bírnánk ki már minden időjárást ruha nélkül. Szóval ez egy fogós kérdés.
8/18 anonim válasza:
A meztelenség. Igaz néha ruhát kell venni, hogy túléljük...
9/18 anonim válasza:
Én ha tehetem többnyire meztelen szeretek lenni.36N
10/18 anonim válasza:
Meztelen születünk, és meztelen a legjobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!