Egy test lehet szimplán csak szép?
Figyelt kérdés
Vagy, ha már valaki szépnek talál egy tested, az már vonzó a számára?2017. dec. 31. 04:42
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint, amit Én igazából tudni szeretnék az sokkal bonyolultabb, csak azt nem merem feltenni.
2017. dec. 31. 04:47
2/9 anonim válasza:
Lány, gyerek, test és nem mered leírni... Talán arra gondolsz, hogy egy kislánynak lehet-e szép teste?
Vagy pontosan mire?
3/9 A kérdező kommentje:
Hát ilyesmi, de nem teljesen kislányról van szó, hanem egy 14 éves lányról, aki hát elég fejletlen, kislányos testalkatú lány.
2017. dec. 31. 05:14
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként légyszi ne értsetek félre. A lány én vagyok és már 17 éves, de még 14 éves koromban meglátott egy idősebb férfi ismerősöm meztelenül és azt mondta nekem, hogy szép vagyok, de aztán elkezdett magyarázkodni, hogy szexuálisan nem vagyok vonzó a számára, csak szimplán szépnek talál engem, a testemet, én viszont ezt nem tudom azóta sem hova tenni. Nem tudom, hogy tényleg csak szépnek talált-e, vagy vonzónak is tartott, és én ezért szeretném megtudni, hogy egy kislányos test lehet-e csak egyszerűen szép és semmi több.
2017. dec. 31. 05:40
5/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel csak azt akarta mondani neked, hogy nincs azzal semmi baj, hogy kislányos testalkatod van, meg hogy nem kell emiatt szomorkodnod. Vagyis Ő csak azt akarta, hogy legyen önbizalmad, hogy merj ismerkedni, stb.
Nem kell ezt rögtön félreérteni.
6/9 anonim válasza:
Mi ebben a furcsa.
Sőt egy kis gyerek is, akár egy-két éves is lehet szép.
De az nem azt jelenti hogy szexuálisan is vonzó.
7/9 anonim válasza:
Óvodásoknak is rendeznek szépségversenyeket, miért ne lehetne egy kislány szép? A vonzó az más, egy nem jó adottságokkal rendelkező (nem szép) ember is lehet vonzó. A vonzást a belső kisugárzás adja, bár tudom, hogy ez elég elcsépelt, de ez az igazság. Gondolja a barátaidra, ismerőseidre. Vannak lányok, akik nem kifejezetten szépek, de jó fejek és szeretik őket a fiúk. És vannak szépek, akik beképzelt majmok és ellenszenvet ébresztenek.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Csak nekem ez akkor is fura.
2017. dec. 31. 17:29
9/9 Metionin válasza:
Igen, pl. ha szépnek találod a tesódat vagy a haverodat vagy a keresztgyerekedet vagy más olyan személyt akit nem tartasz szexuálisan vonzónak. Attól még megláthatod benne a szépséget, pl. egy gyereknek is lehet szép teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!