Mi lenne a véleményetek, ha meglátnátok egy szép izmosabb, sportos lányt, aki épp cigizik?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy szép tónusos testtel rendelkező fiatal lányt, akire azt mondanám, hogy tuti elég sokat edz és figyel magára.
Erre a kezében ott virít a cigi... Számomra érdekes volt ezt a kombót látni.
Nektek mi a véleményetek?
2017. jún. 21. 19:51
1/6 anonim válasza:
Az, hogy amit eddig csinált, azt szépen tönkreteszi...
2/6 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányt. Szívesen leszoktatnám, de nem tudom leszoktatni a cigiről. Pedig még szebb lenne.
3/6 anonim válasza:
Lehet, csak partidohányos. Amúgy azt csinál a saját testével, amit akar.
4/6 anonim válasza:
Eleve megvan a véleményem a dohányosokról. Mindegy milyen a teste vagy szép-e.
6/6 anonim válasza:
Van egy teória, sokan hisznek benne, miszerint a cigi fogyaszt. Elképzelhető hogy a csajnak személyiségzavara van (kicsit ducibbnak látja magát mint amilyen valójában) és a sport mellett még cigizik is hogy minél jobban fogyjon.
Vagy csaj simán rászokott valamikor és most nem tudja/akarja letenni :/
Az én véleményem, hogy ha valahogy összejönnék vele, megpróbálnám leszoktatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!