Szerintetek jó így a felsőtestem? (Elsősorban lányok válaszát várom)
Azért kérdezem, mert egyre többet látom, hogy mindenkinek csak a nagyon kigyúrt emberek kellenek kockás hassal, és bevallom félek, hogy nekem sosem lesz már barátnőm...
Persze ez nem csak ezen múlik, de nem tudom, szégyelljem-e a testem.
16/F
Szóval:
köszönöm a kritikát.
Hmm, a mellizmomat tudom hogy tudnám még növelni, de vállra mit ajánlasz?
A karom meg nem mondanám hogy vastag, feszítve lehet hogy ekkora, de alapból meg elég vékony, főleg az alkarom...
Nincs mit.
Otthonra próbáld ki ezeket: [link]
Na látod mennyi hizelgő választ kaptál :P
Szerintem is " HOT ! " vagy igy és nekem bejönnél, szóval ne parázz többet ! Persze akkor se, ha még felszalad egy pár kiló izom :-D Valaki itt irta, hogy vékonyka vagy : hát erre csak azt tudom mondani, hogy LOL -.-
11:27 vagyok
Kérdező, köszi a választ. :)
16:28 Ne haragudj. Semmi problémám a melegekkel és direkt írtam b.zinak. Mert olvastam olyan hozzászólásokat amik nem voltak túl jóindulatúak (valaki írta, hogy ismeri és majd most jól beégeti amiért felrakta ide magát stb.)
Én meg már unom az ilyen embereket.
Nem emlékszem, hogy a kérdezőt lebuz.ztam volna...
Tőled pedig külön elnézést kérek, pont nem téged akartalak megcélozni a beszólásommal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!