Szerintetek jó így a felsőtestem? (Elsősorban lányok válaszát várom)
Azért kérdezem, mert egyre többet látom, hogy mindenkinek csak a nagyon kigyúrt emberek kellenek kockás hassal, és bevallom félek, hogy nekem sosem lesz már barátnőm...
Persze ez nem csak ezen múlik, de nem tudom, szégyelljem-e a testem.
16/F
Szóval:
jujj, nekem túl izmos. nekem a kicsit pocakosabbak jönnek be.
15/L
Állatira jól nézel ki, de nem tudom elhinni, hogy 16 éves vagy!!! Nem vagy te egy kicsit idősebb??? komolyan el tudnálak képzelni a pasimnak... :P :D :D :D
16/L
hú vegyes válaszok vannak...
Na megpróbálok párra válaszolni ami most hirtelen eszembejut...
Szőr? 16 éves vagyok, ehh... Még nem szőrösödik a mellkasom, sajnálom :)
Igen sovány... Valóban, már próbáltam sok mindent, de nekem ilyen az alkatom, ez mostanában átlag tinialkat, sajnos ennél nem lesz már szélesebb a vállam akármennyit gyúrok, a csípőm se lesz szélesebb már...
Sok munka? háát.. Azt el kell mondjam sosem jártam konditerembe... 3 gyakorlat van amit használok... Fekvőtámasz(és annak minden változata), felülés és a 10kg-os súlyzóval bicepszezés...
Mindössze ennyi, amire futja nálam... Igaz, ezeket már régóta csinálom és rendszeresen...
Szerezek? Neviccelj már... Azok pattanások, te! No meg anyajegyek... Közöm nincs szteroidhoz.
A kiduzzadó erek meg éppenséggel lehet azért voltak mert előtte pont a súlyzóval zsonglőrködtem...
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat meg a biztatást :)
Ja, még...
Bocs, én nem tartom magam átlagos szálkás gyereknek... Pont ebben vagyok más mint a többi nyüzge... A mai világban mindenki attól van oda hogy így kockás a hasa meg úgy, közben meg elöl deszka hátul léc.. Merthogy férfi/fiú is lehet ilyen!
Sose szálkásítottam, bár utóbbi időben fogytam kicsit, de ez nem amiatt van... Én nem tekintem magam se szálkásnak, se izmosnak... Max erősnek...
És az egyenetlen izmok pózfüggők. Egyébként szimmetrikus vagyok xD remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!