Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jó így a felsőtest...

Szerintetek jó így a felsőtestem? (Elsősorban lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert egyre többet látom, hogy mindenkinek csak a nagyon kigyúrt emberek kellenek kockás hassal, és bevallom félek, hogy nekem sosem lesz már barátnőm...

Persze ez nem csak ezen múlik, de nem tudom, szégyelljem-e a testem.

16/F

Szóval:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 4. 20:43
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
43%

jujj, nekem túl izmos. nekem a kicsit pocakosabbak jönnek be.

15/L

2010. jún. 4. 21:28
 22/58 anonim ***** válasza:
67%
látszik hogy szerezel...:D rücskös piros pöttyös bőr(ami hasonlít a pattanáshoz:) ) egyenletlen izmok:)... és az ereid is túl vannak duzzadva:)...majd 10 év mulva meglátod milyen leszel...:D 17/F(am én is gyúrok:) szóval a csajokat átbaszhatod...:D de majd 1 idő után meglássák ök is milessz veled xD
2010. jún. 4. 21:33
 23/58 anonim válasza:
82%

Állatira jól nézel ki, de nem tudom elhinni, hogy 16 éves vagy!!! Nem vagy te egy kicsit idősebb??? komolyan el tudnálak képzelni a pasimnak... :P :D :D :D

16/L

2010. jún. 4. 21:41
 24/58 A kérdező kommentje:

hú vegyes válaszok vannak...

Na megpróbálok párra válaszolni ami most hirtelen eszembejut...

Szőr? 16 éves vagyok, ehh... Még nem szőrösödik a mellkasom, sajnálom :)

Igen sovány... Valóban, már próbáltam sok mindent, de nekem ilyen az alkatom, ez mostanában átlag tinialkat, sajnos ennél nem lesz már szélesebb a vállam akármennyit gyúrok, a csípőm se lesz szélesebb már...

Sok munka? háát.. Azt el kell mondjam sosem jártam konditerembe... 3 gyakorlat van amit használok... Fekvőtámasz(és annak minden változata), felülés és a 10kg-os súlyzóval bicepszezés...

Mindössze ennyi, amire futja nálam... Igaz, ezeket már régóta csinálom és rendszeresen...

Szerezek? Neviccelj már... Azok pattanások, te! No meg anyajegyek... Közöm nincs szteroidhoz.

A kiduzzadó erek meg éppenséggel lehet azért voltak mert előtte pont a súlyzóval zsonglőrködtem...

2010. jún. 4. 21:41
 25/58 anonim ***** válasza:
12%
he-he en ismerlek majd lealazlak a tobbiek elott,elkuldom mindenkinek a linket
2010. jún. 4. 21:45
 26/58 A kérdező kommentje:

Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat meg a biztatást :)

Ja, még...

Bocs, én nem tartom magam átlagos szálkás gyereknek... Pont ebben vagyok más mint a többi nyüzge... A mai világban mindenki attól van oda hogy így kockás a hasa meg úgy, közben meg elöl deszka hátul léc.. Merthogy férfi/fiú is lehet ilyen!

Sose szálkásítottam, bár utóbbi időben fogytam kicsit, de ez nem amiatt van... Én nem tekintem magam se szálkásnak, se izmosnak... Max erősnek...

És az egyenetlen izmok pózfüggők. Egyébként szimmetrikus vagyok xD remélem...

2010. jún. 4. 21:46
 27/58 anonim ***** válasza:
96%
És kinek mi köze hozzá hogy a srácnak milyen oldalra teszi fel magát?Senkinek semmi szval be lehet fogni!Lalának is és a másik hozzászolonak is!
2010. jún. 4. 21:47
 28/58 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy ismerhetsz fel 1-2 izmozós képről... Egyébként egy ismerősöm se jár gyikra...
2010. jún. 4. 21:47
 29/58 anonim ***** válasza:
perfect body :D
2010. jún. 4. 22:05
 30/58 anonim ***** válasza:
gyúrtáááá vazze buksi?
2010. jún. 4. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!