Szerintetek jó így a felsőtestem? (Elsősorban lányok válaszát várom)
Azért kérdezem, mert egyre többet látom, hogy mindenkinek csak a nagyon kigyúrt emberek kellenek kockás hassal, és bevallom félek, hogy nekem sosem lesz már barátnőm...
Persze ez nem csak ezen múlik, de nem tudom, szégyelljem-e a testem.
16/F
Szóval:
Szerintem csak azért raktad ki, hogy büszkélkedj, hogy milyen izmos vagy :P
Bár kár hogy a hátadról nem raktál képet, nekem az az egyik legszexibb rész egy pasin, hogyha izmos....:)
19L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:47
kussolsz bu.zi gyerek
Nekem is túl kigyúrt inkább :s
Ennek ellenére a hasa valahogy kimaradt. Nekem az jön be ha felül nem ennyire vállas a pasi és a karja se ilyen nagy. Viszont a hasa kockás picit.
De tökéletesen rendben vagy, ennél kigyúrtabb ne legyél mert az a nők nagy részét taszítja. Itt is sokszor olvastam az oldalon.
Szóval nekem ez már túl sok, de amúgy ne szégyelld a tested, abszolút jó férfias test. 16 évesen meg pláne.
21/l.
Megint én.
Közben beleolvastam a válaszokba...
Kérdező komolyan csak fekvőtámasz+súlyzó+felülés 3assal érted ezt el?
Tuti nem használsz szereket sem? (Ha mégis használsz írd meg privátban, őszintén érdekel, nem doblak fel meg semmi.)
Mert én nyárra ezt a 3at terveztem de a srácok lelomboztak, hogy annak abszolút 0 lesz az eredménye. Jó, tudom valszeg nem leszek olyan, mint te a képen de reméltem valamit csak ér. De akkor ez most jó hír, és bele fogok kezdeni. Na mindegy, ez csak az én kis egyéni problémám.
Egyébként annyit akartam még a srác védelmére... hogy írták itt páran, hogy ismerik.
Mi van, ti mind b.zik vagytok? Hogy így felismeritek a felsőtestéről?
Elég sokat nézegethetitek őt... Én a helyetekben inkább kus.solnék, nem hangoztatnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!