Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jó így a felsőtest...

Szerintetek jó így a felsőtestem? (Elsősorban lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert egyre többet látom, hogy mindenkinek csak a nagyon kigyúrt emberek kellenek kockás hassal, és bevallom félek, hogy nekem sosem lesz már barátnőm...

Persze ez nem csak ezen múlik, de nem tudom, szégyelljem-e a testem.

16/F

Szóval:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 4. 20:43
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
rendben van ;)
2010. jún. 7. 11:29
 42/58 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:27

A legkomolyabban :)

Mivel nincs itthon gép és a kondibérlet nekem drága, így maradtam a parasztember féle erősítésnél...

A fekvőtámaszozást kb másfél éve kezdtem el, minden nap megcsináltam reggel-este amennyit tudtam, mára már 80-at le tudok nyomni...

A súlyzózást még 3 éve. Vettem egy 10kg-os súlyzót, eleinte csak 7,5 ment, de aztán felpakoltam mindent és azóta úgy csinálom... Bár ott voltak nagyobb kihagyások, sőt, néha csináltam, néha nem, néha 2hónapig nem csináltam semmit.. Most se súlyzózok...

A felüléseket (+hasprés) meg megmondom őszintén kb 2 hónapja kezdtem el... Előtte pocakom volt, de tényleg, és 2 hónap alatt ennyire visszanyomtam, meg kicsit kockásodik is már...

Soha nem akartam szteroidozni.. A környezetemben nem egy ember volt, aki csinálta... Az egyik jól kigyúrta magát, azóta abbahagyta, és kb. úgy néz ki mint egy disznó, teljesen kövér lett... Soha nem tenném tönkre magam ilyen hülyeségekkel...

Nyugodtan vágj bele szerintem te is, a lényeg, hogy kitartó legyél, és mindig legyen fehérje amit ledolgozol (azt szokták mondani, a fehér hús a legjobb, és evés után 1-másfél órával kell elkezdeni az edzést)

2010. jún. 7. 13:11
 43/58 anonim ***** válasza:
Teljesen oké a felsőtested :)
2010. jún. 7. 13:15
 44/58 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, hogy így pózolgatsz. Az a kiábrándító nekem, nem a tested.
2010. jún. 7. 13:29
 45/58 A kérdező kommentje:

többen kérték:

tessék, hátamról 2 kép:

[link]

[link]

Kedves utolsó. Nyugodtan le lehet szólni, én vélemények reményében tettem fel a képeket.

2010. jún. 7. 14:25
 46/58 anonim válasza:
sexy!!!(L.)
2010. jún. 7. 14:58
 47/58 anonim ***** válasza:

Ne hidd azt,hogy mindenkinek a nagy kigyúrt állatok tetszenek. : )

Nekem egyáltalán nem.: D Sőt én undorítónak is találom valamelyiket...már bocsánat a kifejezésért.xd

Minden fiú korán elkezd gyúrni....hajrá...: D : /

Ne szégyeld a tested! Nekem tetszik : )

Szexi.xD : DDD

2010. jún. 7. 15:27
 48/58 anonim ***** válasza:

nekem sem a kigyurt állatok jönnek be.. persze jo ha kicsit izmosabb az ember pl te pont ilyen az ideálom:P

szoval sztem nincs semmi baj vele :P sok sikert a csajoknál;)

15L

2010. jún. 7. 15:33
 49/58 anonim ***** válasza:

Nekem abszolult nem tetszik, éspedig azért nem mert aránytalan. Nem kellene ekkora vastag kar, mert az már túlzás (főlega tricepsz nagy), ugyanakkor a mellizmod alulfejlett és nincs semmi csuklyásizmod. A vállad is erősítésre szorulna.

Magyarán mondva látszik, hogy csak 3 gyakorlattal edzesz. Innen már elég nehéz anélkül átstrukturálni az izomzatot, hogy ne kelljen előtte leépíteni, de nem lehetetlen. Ugyanakkor nem kell emiatt aggódnod, a válaszok alapján a legtöbb ember csak addig jut el, hogy felismeri, izmos, vékony, szőrös vagy-e. Az arányosság vagy a szimmetria náluk smafu. Azért az tetszik benned, hogy szimmetrikus az izomzatod. 24F

2010. jún. 7. 15:42
 50/58 anonim ***** válasza:

11:27

igen én a felsőtestéről ismertem fel és ne sértegess nem bu.zi vagyok hanem meleg. és igen egész közelről ismerem a srácot, de ettől függetlenül őt sem kell lebu.zizni

na puszika: Lala

2010. jún. 7. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!