Nem a régi a mellem a szoptatástól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
8hónnapja szültem adig szép cicim volt.(80-as)6.5hónapig szoptatam a kisfiam és a cicim verte a 90-95 nagyságot.most hogy abba maradt a szopi és nincs tejem csunyák lettek a melleim 75-80körüli de nagyon csikosak és rettenetesen lognak mit tehetek hogy megint szép legyen?a pocim is csikos lett,és nem igyazán lett a régi.2007. nov. 27. 10:23
1/4 anonim válasza:
A szoptatást nem szabad hirtelen abbahagyni, mert a kötőszövetek csak lassan tudnak visszahúzódni. Sajnos utólag a bőr csíkjaival nem lehet mit csinálni. 8 hónap még olyan kevés idő, adj még legalább egy fél évet! Keveseknek adatik meg, hogy nem is látszik, hogy szültek és szoptattak! Örülj, hogy van egy egészséges fiad!
2/4 anonim válasza:
Sajnos, nem csak a bőr regenerálódik sokaknál nehezen, hanem a mirigyállomány is sorvad a szoptatás befejeztével.
Mellizom erősítő gyakorlatok tudják "emelni" a mellet.
Az AVON mellkréme (vagy más speciálisan erre fejlesztett) pedig javítja a mell bőrének tónusát, hallványítja a csíkoka, fokoza a vérkeringést.
Ha nagyon nem boldogulsz vele és nagyon zavar, akkor nincs más mint a korrekciós műtét.
Én nem hiszek, egyes szalonokban ajánlgatott mellnövelő, mellemelő, mellszépítő kezeléseknek. Szerintem ők sem tudnak többet, mint ha te tornáztatod, kenegeted otthon, fele annyiért. :))
3/4 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani a Vichy bőrfeszesítő termékeket,gyógyszertárban,drogériában kaphatsz.
Én is veled egy cipőben jártam de a krém sokat segített.
4/4 anonim válasza:
én valahol halottam hogy a terheséégi csíkokat a kozmetikában eltüntetik. van egy ilyen kezelés. járj utánna. a melleidet feszesítsd krémekkel edzéssel.azt em garantálom hogy olyan lesz mint régen de javíthatsz a mostanin.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!