Lógni fog a mellem a szoptatástól (bővebben lent)?
ismerek olyat, aki fiatal, még nem is szült és már nagyon lóg neki.
talán ez alkati kérdés is lehet, nem?
Én nem vettem észre, hogy lógna, pedig 4 és fél éve folyamatosan..
Szerintem inkább annak lehet, akinek hirtelen nagyon nagy súlya lesz, és a szalagok nem tudják tartani (ilyenkor melltartó)
Aztán majd a korral..gravitáció nagy úr...
szia!
Én nem kertelek, nekem megereszkedett mindkettő, elég korán (2-3 hónapos szoptatásnál már láttam jeleit) De szerintem is ez alkati kérdés, kinek mennyire erős a "tartóizomzata"...
Teljesen a genetikán múlik. Én már a 4. babámat szoptatom. a nagyok 2-2 évig szopiztak, a pici 17 hónapja. egyáltalán nem lógnak a melleim. Ismerek olyat, aki még terhes sem volt, már lóg, a, ,melle,,..nem ezen múlik,hanem
a hajlamon, hogy mit örököltél.
igen, nekem is ez a bajom a melltartóval :) nekem már az első hetekben kezdett megereszkedni sajnos... úgyhogy én azt mondhatom, hogy szerintem ha már abbahgytad a szoptatást akkor már nem is fog lógni, sőt azt mondják a szoptatás befejeztével csak javul a helyzet, a mell valamelyest visszanyeri eredeti formáját.
én totál ki vagyok akadva a melleim miatt és szerintem a második gyerek után én meg is fogom műttetni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!