Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lógni fog a mellem a szoptatás...

Lógni fog a mellem a szoptatástól (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de azt is hallottam, hogy a szoptatástól megereszkedik, meg azt is, hogy pont annak ereszkedik meg idő előtt, aki nem szoptat. Én majdnem 5 hónapos koráig szoptattam, nem látom úgy, mintha lógna, de félek azért, hogy később fog. Mi az igazság? Válaszoljatok légyszíves, mert ez nekem nagyon fontos!
2010. febr. 1. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lógna, akkor azt már tapasztalnád :) ha befejezted már a szoptatást és nincs megereszkedve, akkor baromi mázlista vagy, irigyellek!! :)
2010. febr. 1. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ismerek olyat, aki fiatal, még nem is szült és már nagyon lóg neki.

talán ez alkati kérdés is lehet, nem?

2010. febr. 1. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem észre, hogy lógna, pedig 4 és fél éve folyamatosan..

Szerintem inkább annak lehet, akinek hirtelen nagyon nagy súlya lesz, és a szalagok nem tudják tartani (ilyenkor melltartó)

Aztán majd a korral..gravitáció nagy úr...

2010. febr. 1. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

szia!

Én nem kertelek, nekem megereszkedett mindkettő, elég korán (2-3 hónapos szoptatásnál már láttam jeleit) De szerintem is ez alkati kérdés, kinek mennyire erős a "tartóizomzata"...

2010. febr. 1. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen a genetikán múlik. Én már a 4. babámat szoptatom. a nagyok 2-2 évig szopiztak, a pici 17 hónapja. egyáltalán nem lógnak a melleim. Ismerek olyat, aki még terhes sem volt, már lóg, a, ,melle,,..nem ezen múlik,hanem

a hajlamon, hogy mit örököltél.

2010. febr. 1. 15:59
 6/12 A kérdező kommentje:
tehát ha eddig nem vettem észre, akkor mostmár biztos nem fog? tiszta para vagyok emiatt...van egy ismerősöm, aki plasztikai sebész, azt mondta, hogy az ékszíjat is meg lehet húzni, ha kilazul, de remélem nem lesz rá szükségem, mert szertnék majd még egy babát, és félek, hogy egy ilyen műtét után baj lenne a szoptatással.
2010. febr. 1. 16:00
 7/12 xStefix ***** válasza:
Én sosem voltam "nagytüdő", de amióta a lányom elkezdte elválasztani magát (23 hós), azóta nemcsak összementem (visszafejlődtek a tejmirigyek, de a zsírszövet még nem nőtt vissza), hanem meg is ereszkedtem egy kicsit. Mondjuk engem nem zavar, de ha nagyobb lennék, biztosan látványosabb lenne. Én a mellizom-tornában és a push-up melltartókban bízom. Meg a következő terhességben, ami szépen kikerekít. :)
2010. febr. 1. 19:21
 8/12 A kérdező kommentje:
mellizom torna jó ötlet, csináltam szoptatás alatt is :) push up melltartóról annyit, hogy jó dolog, de az lekerül :P
2010. febr. 1. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én ettöl féltem egész terhesség alatt, de aztán hiába mert nem volt tej úgy hogy nem lett semmi baja.
2010. febr. 2. 07:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

igen, nekem is ez a bajom a melltartóval :) nekem már az első hetekben kezdett megereszkedni sajnos... úgyhogy én azt mondhatom, hogy szerintem ha már abbahgytad a szoptatást akkor már nem is fog lógni, sőt azt mondják a szoptatás befejeztével csak javul a helyzet, a mell valamelyest visszanyeri eredeti formáját.

én totál ki vagyok akadva a melleim miatt és szerintem a második gyerek után én meg is fogom műttetni...:(

2010. febr. 2. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!