Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lógni fog a mellem a szoptatás...

Lógni fog a mellem a szoptatástól (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de azt is hallottam, hogy a szoptatástól megereszkedik, meg azt is, hogy pont annak ereszkedik meg idő előtt, aki nem szoptat. Én majdnem 5 hónapos koráig szoptattam, nem látom úgy, mintha lógna, de félek azért, hogy később fog. Mi az igazság? Válaszoljatok légyszíves, mert ez nekem nagyon fontos!
2010. febr. 1. 15:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ne szomorkodj, ismerős doki szerint nem olyan húdenagy műtét az :) nem olyan mint egy komplett mellplasztika vagy ilyenek...de azért ha a második után majd lesz ilyen gond, biztos megpróbálom először a tornát vagy bármi mást, mert a késtől félek egy kicsit...ez csak ilyen ha minden kötél szakad-megoldás.
2010. febr. 2. 09:52
 12/12 xStefix ***** válasza:
"Nem nagytüdő" vagyok. Nálunk szerencsére nem annyira fontos a mellméret. Vagyis, elméletben az, de én egyéb trükkökkel és élményekkel elvonom róla a figyelmet.. ;)
2010. febr. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.