Felnőttkori fogszabályozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves fiú vagyok, és szükségem lenne egy fogszabályozóra. Felül elől (pont ami látszik) kb. 4 fogam rosszul áll és csak most jutottam el oda, hogy tudjak fogszabályozót csináltatni (korábban anyagi nehézségbe ütköztem, illetve szüleim sz*rtak rá finoman szólva...). Alul jó, felül is csak kb. azt a 4-et kéne helyrehozni. Nagyon kezdő vagyok a témában. Milyen fogorvoshoz érdemes fordulni? Kb mennyibe fog ez összesen kerülni? Hány évig kell hordanom? Stb...2018. jan. 2. 21:02
1/7 anonim válasza:
2-3 év a fogszabályozás általában:)
engem a sima sulis fogdoki küldött tovább anno, úgyhogy abban sajnos nem tudok segíteni, kihez menj c:
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem járok iskolába, úgyhogy saját erőmből illetve költségemből tudom csak megoldani. Gyerekként olcsóbb és egyszerűbb lett volna (gondolom), de hiába rágtam a szüleim fülét, csak nem küldtek...
2018. jan. 2. 21:07
3/7 anonim válasza:
Én is így voltam (mármint a szüleim lesz@rták, hogy rosszul állnak), aztán megszoktam, hogy ilyenek a fogaim. A szabályozás elég hosszadalmas folyamat, több év is lehet. Van olcsóbb, látszó fogszabályzó és drágább rejtett.
Háziorvos, vagy fogorvos továbbküld. Nem tudom, a tb támogatja-e felnőtt korban, ezt majd megmondják.
4/7 A kérdező kommentje:
Én szeretném mindenképp megcsináltatni, akármennyibe is kerül, mert zavar, rontja a megjelenést és elveszi az önbizalmam. Nem feltétlen kell láthatatlan, nem baj ha az a "hagyományos" lesz ami látszik...amelyik hasznosabb.
2018. jan. 2. 21:16
5/7 A kérdező kommentje:
Illetve még annyi, hogy ezt az egészet lehet "részletre" fizetni, vagy egy összegben kell?
2018. jan. 2. 21:19
6/7 anonim válasza:
Egy összegben kell. Én tudok egy fogorvist ha erdekrl.
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg a tied nem is olyan gaz fog mint az ebyime ami volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!