Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Debrecenben van olyan fogdoki...

Debrecenben van olyan fogdoki aki vállal fogszabályozást és viszonylag olcsón dolgozik?

Figyelt kérdés

Már elmúltam 18 és sajnos most jutottam el odáig, hogy rájöttem, szükségem lenne fogszabályzóra. Igazából csak a felső fogsoromra de tudom, ez sem lesz olcsó mulatság.

Akinek van bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, ossza meg velem :)

2015. okt. 8. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem túl vészes, és csak a szépséghiba miatt akarod megcsináltatni, akkor anyagilag és egészségileg is jobban jársz, ha úgy hagyod. Nekem is kéne, de egyszerűbb elfogadni magamat, mint ennyi pénzt kiadni érte :D Borzasztó milyen drága..
2015. okt. 8. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a doki munkája miatt ilyen drága, hanem mert maga a készülék kerül sokba... szóval óriási különbségek nincsenek.
2015. okt. 8. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen de mivel ez egy hosszú folyamat, az is számít, hogy mondjuk az aktiválások mennyibe kerülnek.

Nem csak szépséghiba, legalábbis én úgy gondolom, hogy egy kis beszédhibát is okoz...

Dr. Szentkirályi Péter fogorvost ajánlották. Esetleg tudtok róla valamit bővebben?

2015. okt. 8. 13:03
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom aktuális lehet-e még, de én is Dr. Szentkirályi Péternél csináltattam most februárban. Több orvoshoz elmentem konzultációra, hogy legyen összehasonlítási alapom. Az árakat nála találtam a legjobbnak, nagyon kedves, segítőkész. Részletfizetést is lehet nála kérni. Ami pedig a legfontosabb: már most látványosan szebb a fogsorom!
2016. ápr. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!