Szerintetek is gáz a helyzet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és 67 kiló 161 cm.. már elég gáz.. rendszeresen tornázok és nem eszem sokat.. szóval már rajta vagyok hogy lefogyjak, de arra kiváncsi vagyok hogy ez szerintetek is ilyen ciki-e mint nekem.. :S2010. jún. 3. 15:38
11/18 A kérdező kommentje:
nem szoktam enni a képeken csak ez a képem van ami ilyen állós :D:D amúgy 6óra után nem eszek amúgy sem eszem sok édességet pl. ennyi a napi étkezésem: a sulis kajám: egy zsemle + 1 csoki , ebédelek mikor hazajövök.. az ebéd csak egy fogásos és 5 kor még eszek valamit de akkor már nem nehéz kaját ennyi..
2010. jún. 13. 15:25
12/18 A kérdező kommentje:
meg egy hónapba egyszer-kétszer elmegyünk fagyizni dehát az nem nagy dolog... :D
2010. jún. 13. 15:26
13/18 anonim válasza:
Inkább legyen 2 zsemle és tömd meg paradicsommal, salátával, uborkával, retekkel,paprikával stb. amit szeretsz.
Eleinte elég ha csak minden másnap van így, így a csokitól se leszel eltiltva.
Itt a nyár lemehetsz futni is minden reggel vagy hasonló.
Egyébként nem nézel ki ennyi kilónak, szerintem a képen is csak kis poci látszik inkább amúgy semmi probléma, ne legyél emiatt gátlásos még növésben vagy később szuper alakod lesz, de most is szép vagy szerintem.
Ja és tényleg a nyalóka... :))))
14/18 anonim válasza:
nem látszol 67 kilónak Dórika :)
16/18 A kérdező kommentje:
ki vagy? :D
2010. jún. 13. 20:50
18/18 A kérdező kommentje:
akkor lepontozlak xD
2010. jún. 15. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!