Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz a helyzet?...

Szerintetek is gáz a helyzet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és 67 kiló 161 cm.. már elég gáz.. rendszeresen tornázok és nem eszem sokat.. szóval már rajta vagyok hogy lefogyjak, de arra kiváncsi vagyok hogy ez szerintetek is ilyen ciki-e mint nekem.. :S
2010. jún. 3. 15:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
tényleg kicsit kövér vagy :S
2010. jún. 3. 15:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy gáz meg ciki?? Szerintem erre nem ezeket a szavakat szokás mondani.. legalábbis engem irritál ahogy fel van téve a kérdés (bocs az offért)

Szóval ez a súly sok-e? Erre vagy kíváncsi? Kicsit.. de ha keveset eszel és rendszeresen mozogsz le fog menni, plusz növésben is vagy :)

2010. jún. 3. 15:57
 3/18 A kérdező kommentje:

köszi! miind2töknek

ari vagy utolsó válaszoló :)

2010. jún. 3. 16:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan vészes... Kis túlsúly ilyenkor abszolút normális, most kezdesz majd el nyúlni, és 16 éves korodra bombanő leszel, h továbbra sem eszel sokat és tornázol egy keveset. Gondolom még a melleid is laposak, sebaj 2-3 év és lesznek, és akkor ennyi súlyfölösleg már nem is lesz nagyon szembetűnő.
2010. jún. 3. 16:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Valóban kicsit sok, és hogy ezt felismerted és változtatni akarsz máris sokat dob a helyzeten:) csak azt tanácsolnám, hogy beszélj erről anyukáddal, kérd a segítségét, hogy ne ess túlzásokban, mivel még fejlődő szervezet vagy, és azért kellenek a tápanyagok. Nem olyan vészes a helyzet szerintem, biztosan még nőni is fogsz, alakod is változik, szóval ne csüggedj, kevés nasi, torna és egészséges kaják és nagyon csini leszel!
2010. jún. 3. 17:02
 6/18 A kérdező kommentje:
hogyan tudok bemásolni egy linket amin én vagyok??
2010. jún. 4. 12:41
 7/18 A kérdező kommentje:

megvan : [link]

ittvagyok én

2010. jún. 4. 13:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!bocsi,de ha jól látom itt is pont nyalókázol:S Nem lehet hogy sok édességet eszel?:S

Jah és amúgy szép a hajad:P bárcsak enyém is ilyen hosszú lenne:D

2010. jún. 13. 14:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
pont jó képet raktál be ,fényképezés közbe is eszel:D
2010. jún. 13. 14:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

xD : )

Igen pont növésben vagy és nem gáz meg nem is ciki.

Én nem néznélek annyinak. : / így képről....

Ne egyél annyi édességet....inkább valami finom gyümölcsöt...azok is tudnak finomak lenni. : )

Meg kerüld a csíros ételeket,sütiket,fehér kenyeret.

+ este ne nagyon egyél. : ) ( 18-19 órától )

Nekem így sikerült. : ]

2010. jún. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!